Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

Μεσοπρόθεσμο ή τανκς προβλέπει ο Πάγκαλος

Την ώρα που ακόμα και τα σώματα ασφαλείας κατεβαίνουν στον δρόμο και δείχνουν την αντίθεσή τους με την πολιτική της κυβέρνησης, ο Πάγκαλος προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις μιλώντας για τανκς. Νομίζει ότι η στρατευμένη νεολαία μας θα έμπαινε στα τανκς για να προστατεύσει τις τράπεζες, ή ετοιμάζει ευρωπαικές δυνάμεις να τα οδηγούν. Η ουσία είναι οτι αυτοί που τα φάγανε είναι αποφασισμένοι μέχρι και τα τάνκς να κατεβάσουν στους δρόμους για να μας μετατρέψουν σε δούλους και να ληστέψουν την περιουσία της χώρας. Διαβάστε τις δηλώσεις Πάγκαλου...


Αν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο θα γυρίσουμε στη δραχμή και θα χρειαζόταν τα τανκς να προστατεύσουν τις τράπεζες από τους πολίτες. Τις πρωτοφανείς αυτές δηλώσεις έκανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος στην ισπανική εφημερίδα El Mundo.

Σε δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα El Mundo, ο Θόδωρος Πάγκαλος προέβλεψε -ξεπερνώντας και τον ίδιο του τον εαυτό- ότι αν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο “την επόμενη μέρα οι τράπεζες θα περικυκλώνονταν από τρομοκρατημένους ανθρώπους που θα προσπαθούσαν να αποσύρουν τα χρήματά τους, ενώ ο στρατός θα έβγαζε στους δρόμους τανκ για να τις προστατέψει, καθώς δεν θα υπήρχε αρκετή αστυνομία. Θα υπήρχαν παντού αναταραχές, τα μαγαζιά θα άδειαζαν, κάποιοι άνθρωποι θα πηδούσαν από τα παράθυρα… Και όλο αυτό θα ήταν καταστροφικό για την Ευρωζώνη συνολικά».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτήρισε όσους λένε πως η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει την ευρωζώνη βλάκες, επιμένοντας ότι "μπορεί να είναι αναλυτές, πανεπιστημιακοί καθηγητές και οικονομολόγοι, αλλά και μόνο που το λένε συνιστά τεράστια βλακεία».

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος δήλωσε ακόμα στην ισπανική εφημερίδα ότι θεωρεί ότι το Μεσοπρόθεσμο θα ψηφιστεί τελικά χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Δεν γίνει όμως το ίδιο είπε με την ψήφιση του εφαρμοστικού νόμου και τις ιδιωτικοποιήσεις κρατικών εταιρειών. Όπως λέει στα πεδία αυτά ενδεχομένως και να υπάρξουν προβλήματα, καθώς θεωρεί πιθανό βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν «κατά».ΠΗΓΗ-WWW.ENET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου