Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Οι κινητοποιήσεις για την 48ωρη Απεργία στην Φωκίδα

Κινητοποιήσεις τόσο σε Άμφισσα όσο και σε Ιτέα θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της 48ωρης Απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Όσοι πιστοί λοιπόν προσέλθετε , ενώ όσοι θέλετε μπορείτε να κετέβετε στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν στην Αθήνα

Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ διοργανώνουν συλλαλητήρια την, Τρίτη, στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως, ενώ τα συνδικάτα καλούν τους εργαζόμενους σε διαμαρτυρία το πρωί της Τετάρτης στο Σύνταγμα και την ίδια μέρα διοργανώνουν συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Τρεις συγκεντρώσεις διοργανώνει το ΠΑΜΕ: Τρίτη, στις 10 το πρωί στην Ομόνοια και στις 7 το απόγευμα στους ...
Στύλους του Ολυμπίου Διός. Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 10 το πρωί στην Ομόνοια.

Δύσκολη θα είναι η πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας, καθώς στη 48ωρη απεργία συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς.
Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικός και τραμ την Τρίτη και την Τετάρτη. Τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ να εξυπηρετούν μόνο τις γραμμές των Special Olympics.

Το μετρό δεν θα λειτουργήσει την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη θα έχει στάση εργασίας από τις 4 το απόγευμα έως τη λήξη της βάρδιας.


Τα σωματεία των ηλεκτροδηγών σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ αποφάσισαν συμμετοχή στην απεργία, παρά το γεγονός ότι τα υπόλοιπα σωματεία των εργαζομένων εισηγήθηκαν μόνο στάσεις εργασίας, για την εξυπηρέτηση των πολιτών που θα συμμετάσχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου