Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Γύρος λίμνης Ευήνου 2011

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την έφιππη 3 ήμερη εκδρομή στην ορεινή Ναυπακτία στις 24-25-26/6/2011. Ιππείς και ίπποι εκτελούν το τελικό στάδιο του προγράμματος εκγύμνασης που φτάνει μέχρι και την Τετάρτη όπου θα σταματήσουν και θα ξεκουραστούν όλοι.
Τα μηνύματα που έρχονται από τους συλλόγους των χωριών που θα περάσουμε είναι πολύ καλά και μας περιμένουν όπως κάθε χρόνο να μας υποδεχτούν. Η αλήθεια είναι οτι παρά τις δυσκολίες της εποχής  πιστοί στο ραντεβού που δώσαμε την ίδια εποχή το 2010 πραγματοποιούμε πάλι αυτή την διαδρομή σε πείσμα των καιρών και μόνο για την αγάπη του κόσμου των χωριών μας που αξίζουν το καλύτερο. Ολόκληρη η ορεινή Ναυπακτία αυτή την εποχή είναι καταπράσινη και τα τοπία μαγευτικά από όποιου είδους βλάστηση και αν καλύπτονται.
Θα ήταν μεγάλη μας χαρά αν όλοι όσοι διαβάσουν αυτό το άρθρο διακρίνουν την ...
ευκαιρία για εκδρομή- απόδραση στα όμορφα χωριά του τόπου μας. Ελπίζουμε να σας δούμε σε κάποιο από αυτά και θα σας αποζημιώσουμε κάνοντας σας βόλτα με τα γνωστά άλογα Πίνδου. Αν έχετε ακόμα περισσότερο χρόνο θα είναι ακόμα μεγαλύτερη η χαρά μας αν κάνετε και μέρος της διαδρομής παρέα μας. ΄
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6944368710
Αντώνης Μουχτούρης

24 – 25 – 26 /6/2011
Για μια ακόμα χρονιά ο ιππικός σύλλογος θα πραγματοποιήσει την ετήσια έφιππη εκδρομή στην ορεινή Ναυπακτία.
Η αφετηρία μας είναι η Λεπτοκαρυά Ναυπακτίας και πιο συγκεκριμένα η Αγία Κυριακή. Την Παρασκευή το μεσημέρι θα συγκεντρωθούν εκεί  τα μέλη του συλλόγου μας με τα άλογα και όλα όσα προβλέπονται να μας συνοδεύσουν υποστηρικτικά αυτές τις ημέρες.

Διαδρομή δύπλα στην λίμνη
Το πρόγραμμα είναι: 
24/6. Παρασκευή μεσημέρι αναχώρηση από την Αγ. Κυριακή. Πρώτη σύντομη στάση για επιθεώρηση και έλεγχο ίππων και εξοπλισμού στον Πόδο.  Επόμενη στάση στην Αμπελακιώτισσα αφού περάσουμε και προσκυνήσουμε την εικόνα στο ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας. Διανυκτέρευση στον προαύλιο χώρο του ξενώνα Δρυάδες.
Το καταπράσινο κτήμα Λέλου
25/6. Σάββατο αναχώρηση νωρίς το πρωί με πέρασμα από την Περδικόβρυση , την λίμνη του Ευήνου με το υπέροχο τοπίο της  και στάση για καφέ στον Άγιο Δημήτριο. Σάββατο μεσημέρι στάση για ξεκούραση  στο στολίδι του δάσους με τις καστανιές, στο κτήμα Λέλου.  Σάββατο απόγευμα αναχώρηση από εκεί και  επόμενη στάση η Καστανιά.  Ο τοπικός σύλλογος όπως πάντα θα <<αγκαλιάσει>>  τους ιππείς με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.
26/6. Κυριακή αναχώρηση από Καστανιά , σύντομο πέρασμα από το χάνι Λιόλιου  και το πρωί γύρω στις 10:00 τα πέταλα και πάλι θα ακουστούν στα πλακόστρωτα και την πλατεία του Πλατάνου Ναυπακτίας όπου θα κάνουμε και στάση για καφέ συναντώντας καλούς φίλους.  Στην συνέχεια θα περάσουμε από Βονόρτα κατεβαίνοντας την πλαγιά του βουνού και θα ανηφορίσουμε τις <<κοδέλες>> του δρόμου περνώντας από Ποκίστα και τερματίζοντας στη Σήμου όπου και θα γευματίσουμε.
http://www.nafpaktiahorses.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου