Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ο Ν.Ο. Ιτέας στο πρωτάθλημα γυναικείου Πόλο


Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Α2 Γυναικών


Για την Α’ φάση του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης της Α2 Κατηγορίας Γυναικών, η ομάδα του Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ αγωνίστηκε στο νότιο όμιλο (Αθήνα - Κολυμβητήρια ΝΙΚΑΙΑΣ και ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ) αντιμετωπίζοντας διαδοχικά τις ομάδες του ΤΡΙΤΩΝΑ Αμαρουσίου (ήττα 20-5) , του ΙΩΝΙΚΟΥ Νίκαιας (ήττα 16-1) και της ΧΙΟΥ (ήττα 18-4).
Λόγω της αλλαγής της προκήρυξης του Πρωταθλήματος, η ομάδα μας υποβιβάστηκε αυτόματα στην Β’ Εθνική Κατηγορία, σαν ...
τελευταία στη βαθμολογία.
Οι «απουσίες» αθλητριών της τελευταίας στιγμής, μας ανάγκασαν να ενισχύσουμε την ομάδα με αθλήτριες της κολύμβησης (όλες μαθήτριες του γυμνασίου).
Θέλουμε να συγχαρούμε για την προσπάθεια τους τον Προπονητή Ανέστη Πεσματζόγλου, τη βοηθό του Πέγκυ Μασούρα και τις αθλήτριες για την προσπάθεια τους.
Η φιλοσοφία του Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ είναι η στελέχωση των ομάδων υδατοσφαίρισης να γίνεται από αθλητές που προέρχονται από τα σπλάγχνα του Ομίλου.
Ελπίζουμε να εμπλουτιστούν ξανά τα τμήματα υποδομής και να δημιουργήσουμε πάλι ομάδες στις μικρές και μεγάλες κατηγορίες με αθλητές- αθλήτριες ντόπιους.

Το ΔΣ του Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ

2 σχόλια:

  1. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΛΑ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΘΥΜΟ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ ΑΥΤΟ!!!! ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΙΩΑΝΝΑ ΣΚΑΡΙΜΠΑ(ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ). ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΟΛΛΥΜΠΑΩ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΑ ΠΟΛΟ... Ο Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ ΗΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΟΥΜΑΙ ... ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ... ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 1999(ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ) ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2008. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΠΟΙΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΗΛΑΔΗ?ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΔΑΝΕΙΚΕΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ?ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΝ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!(ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΟΥΧΑ-ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ-ΜΑΓΙΩ).ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ(ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2008 ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ?ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ!) ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΣ....ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ,Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και δεν ξέρω πράγματα μέσα απ' τον όμιλο όπως εσύ, ένα μεγάλο μπράβο κοπελιά, γιατί τα λες σταράτα και επώνυμα. Νομίζω πως τους περισσότερους ιτιώτες δεν τους είχε ποτέ ενθουσιάσει η επιτυχία της ομάδας πόλο με δανεικές παίκτριες. Τα δικά μας παιδιά θέλουμε να καμαρώνουμε στις πισίνες κι ας μην είναι στην Α1. Και τι έγινε δηλαδή αν παίζουν χαμηλότερα; Αυτή είναι η έννοια του μαζικού αθλητισμού; Η επιτυχία πάση θυσία; Ο πρώτος είναι τα πάντα κι όλοι άλλοι τίποτα όπως λένε κι οι Αμερικάνοι; Δεν μας είχε συνηθίσει ο ΝΟΙ σ' αυτό το πνεύμα παλιότερα.
    Άλλωστε πως θα καλλιεργηθεί το φυτώριο αν δε δοθούνε ευκαιρίες σε υψηλό επίπεδο;
    Για να γενικεύσω λίγο: αυτή η λογική επικράτησε και πανελλαδικά σε πολλά αθλήματα λόγω Ολυμπιακών και ανάγκης επιτυχιών για ν' ανεβεί το εθνικό φρόνημα και βλέπουμε τώρα τ' αποτελέσματα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή