Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Καθαριότητα, βαφή και ευπρεπισμός στους Δελφούς

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΕΛΦΩΝ
ΘΕΜΑ: «Δελφοί, Καθαρή Πόλη».
Αγαπητοί συμπολίτες,
Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η κοινωνία μας δοκιμάζει με κάθε τρόπο την ευαισθησία και την συνοχή της. Δοκιμάζει τους λόγους ύπαρξής όλων των φορέων της, Ιδιωτικούς & δημόσιους και ειδικότερα τους λόγους της προσφοράς και της συμμετοχικότητας των ενεργών πολιτών προς το σύνολο.
Σ’ αυτά τα πλαίσια, η Δημοτική Κοινότητα Δελφών, παίρνει την πρωτοβουλία να δώσει ...
στην πόλη μας, λίγο πριν τις άγιες μέρες του Πάσχα, το ενεργό μήνυμα του εθελοντισμού και της προσφοράς.
Ένα αίσθημα που πολλές φορές μελετάμε και που ακόμη λιγότερο πράττουμε. Όταν όμως αυτό παίρνει σάρκα και οστά, απλά δεν μπορεί να το συναγωνιστεί κανένα άλλο αίσθημα προσφοράς της ελληνικής ψυχής. Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2011, η Πόλη των Δελφών δίνει το σύνθημα: «Δελφοί, Καθαρή Πόλη».
Τρεις ενότητες θα χαρακτηρίζουν την μέρα εκείνη. Καθαριότητα, βαφή και ευπρεπισμός των συνοικιών της πόλης μας. Από τις 10:00, που θα συναντηθούμε στην πλατεία της Λεκαριάς, χωρισμένοι σε ομάδες, αρχίζουμε το έργο μας και με δύναμη την θετική μας ενέργεια δίνουμε στους Δελφούς αυτό που τους αξίζει.
Το σεβασμό σε ότι οι Δελφοί εκπροσωπούν παγκοσμίως. Σε αυτή μας την προσπάθεια, καλούμε όλους εσάς που εκπροσωπείτε όλα όσα οι Δελφοί εκπέμπουν, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δώσουμε από κοινού το μήνυμα του Πολιτισμού.
Είμαι σίγουρος ότι στο κάλεσμα αυτό θα είστε όλοι συμπαραστάτες.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δελφών
Νικόλαος Κοντογιάννης
Δημοτική Κοινότητα Δελφών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου