Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Aπολογισμός για την επιτυχία της παρουσίας του ιππικού συλλόγου στην Diana 2011


Ο απολογισμός για την επιτυχία της παρουσίας του ιππικού συλλόγου στην Diana 2011 είναι θετικότατος και αυτό αποδεικνύετε εύκολα αν κάποιος διαβάσει τα σχόλια από μικρούς και μεγάλους επισκέπτες που γράφηκαν στο βιβλίο εντυπώσεων.
Τα μικρά παιδιά με τους γονείς σχημάτιζαν ουρές και όλα απόλαυσαν βόλτες από τις φοράδες Πίνδου πάνω στο σαμάρι  , κάτι πρωτόγνωρο για αυτά. Οι μεγαλύτεροι παρακολουθούσαν βουρκωμένοι το άλογο που ...
τράβαγε το αλέτρι ή τη σβάρνα στον ειδικά διαμορφωμένο στίβο για την επίδειξη των γεωργικών εργαλείων και ο νους έτρεχε σε άλλες εποχές.
Το ενδιαφέρον τόσο για τα άλογα όσο και τα γεωργικά εργαλεία της εποχής ήταν τεράστιο. Η προβολή της Ναυπακτίας και της Δωρίδας  ως τουριστικού προορισμού ήταν επίσης μεγάλη και ελπίζουμε να εισπράξουν την προβολή οι τοπικές επιχειρήσεις.Ο ιππικός σύλλογος δια στόματος του κ. Μουχτούρη ευχαρίστησε  θερμά τους κ. Θ. Μοραΐτη υφυπουργό , τους δημάρχους κ. Μπουλέ και κ. Καπετζώνη που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια τιμώντας το σύλλογο, τον διευθυντή της έκθεσης κ. Νίκο Φωτακόπουλο που μας έδωσε αυτή την ευκαιρία και την τιμή, τους οικοδεσπότες μας μέλη του συλλόγου μας Βασίλη Κατσανάκη και Σταμάτη Πούλιο που μας φιλοξένησαν και βοήθησαν στην παρουσίαση όλες τις ημέρες την υπόλοιπη αποστολή και τα μέλη του συλλόγου που συμμετείχαν στην προετοιμασία των αλόγων , των εκθεμάτων και όλης της διοργάνωσης.
Ευχαρίστησε επίσης και όλους όσους μετακινήθηκαν από την Ναυπακτία και την Δωρίδα, μέλη του ιππικού αλλά και φίλους προκειμένου να μοιραστούν τη χαρά και την αναγνώριση του συλλόγου αλλά και των ντόπιων αλόγων.
Ο ιππικός σύλλογος σε αυτή την παρουσίαση απόδωσε φόρο τιμής στα ντόπια άλογα , σε όλους τους προγόνους μας που μόχθησαν καλλιεργώντας την γη με την βοήθεια του αλόγου και των εργαλείων για να θρέψουν τις οικογένειες τους και ταυτόχρονα υπενθύμισε σε όλους οτι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε την καταγωγή και την ιστορία μας.Η επόμενη μέρα βρίσκει τον ιππικό σύλλογο υπερήφανο για την πορεία και τα έργα του μέχρι σήμερα και έτοιμο για την επόμενη διοργάνωση που είναι πραγματικά μεγάλη , στην Χιλιαδού Δωρίδας στις 1/5/2011.

http://trikorfonews.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου