Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Kατεπείγουσα συνεδρίαση του Δήμου Δελφών

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
___
Αρ. πρωτ. 5716 ΠΡΟΣ:
1) κ. Δήμαρχο Δελφών
2) κ.κ. Δημ. Συμβούλους
του Δήμου Δελφών


Παρακαλούμε όπως στις 14 Μαρτίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00΄ προσέλθετε στην Άμφισσα και (λόγω έλλειψης χώρου στην αίθουσα συνεδριάσεων Δ.Σ. του Δημαρχείου) στην ισόγεια αίθουσα του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, πλατεία Ησαΐα, σε δημόσια κατεπείγουσα συνεδρίαση, με θέματα ημερήσιας διάταξης:...


1. Κατανομή πίστωσης για λειτουργικές δαπάνες σχολείων του Δήμου (Εισηγητής: κ. Δ. Κοϊβαρης, Προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου)
2. Τροποποίηση της αριθ. 5/40/2011 απόφασης για τον ορισμό εκπροσώπου του Δημοτικού Συμβουλίου και αναπληρωτή αυτού στην επιτροπή αναπροσαρμογής αντικειμενικών αξιών της Δ.Ο.Υ. Άμφισσας (Εισηγήτρια: κ. Π. Λαϊνη – Κολλιαλή, Αντιδήμαρχος).
3. Ενημέρωση του σώματος για τις ενέργειες του Δήμου όσον αφορά: α) την αναθεώρηση ζωνών προστασίας αρχαιολογικού χώρου Δελφών και β) την αναθεώρηση ζωνών προστασίας Εθνικού Δρυμού Παρνασσού (και συζήτηση επί της επιβληθείσας αναστολής οικοδομικών αδειών στον Παρνασσό), (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος).

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα γιατί τα ανωτέρω θέματα προέκυψαν σε χρόνο που δεν ήταν δυνατόν να ακολουθηθεί η τακτική διαδικασία (πολύ πρόσφατα), οι δε αποφάσεις επ’ αυτών είναι μεγάλης σημασίας για την λειτουργία του Δήμου (άρθρο 95 παρ. 4 Ν.3463/2006 ΔΚΚ και άρθρο 67 παρ. 5 Ν.3852/2010).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών
Αθανάσιος Η. Παναγιωτόπουλος

1 σχόλιο:

  1. Θα έπρεπε να συζητηθεί και η κατάργηση και η συγχώνευση των σχολείων του Δήμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή