Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ιππικός όμιλος και δενδροφύτευση


Μια ακόμα δενδροφύτευση οργανώθηκε  από τον ΣΚΑΪ 100.3, το Δήμο Ναυπάκτου, το Δασαρχείο Ναυπάκτου, τη Διεύθυνση Δασών του νομού Αιτωλοακαρνανίας και το Ραδιόφωνο Lepanto FM 101.8 στις 13/3/2011 πάνω από την Μακύνειας (ανατολικά του Αρχείου Θεάτρου) .   Ο καλός καιρός και η ευαισθησία πάρα πολλών συνδημοτών μας βοήθησε στο να ενισχυθεί ο υπάρχον πνεύμονας πρασίνου στην περιοχή.  Πάρα πολλά παιδιά συνοδευόμενα από τους γονείς τους , μαθητές σχολείων της περιοχής  ...
, πολλά πολιτικά πρόσωπα, ευαισθητοποιημένοι πολίτες όλοι  και φυσικά ο ιππικός σύλλογος με τα ντόπια άλογα και αρκετά μέλη. Η "αποστολή " ήταν να μεταφερθούν τα μικρά δένδρα από το δασικό δρόμο,  όπου υπήρχε ανάγκη για μεγαλύτερες ποσότητες . 

Ο πρόεδρος εκ μέρους του ιππικού συλλόγου, συνεχάρη τους διοργανωτές της δενδροφύτευσης εντυπωσιασμένος από την ενέργεια αλλά και από την συμμετοχή του κόσμου.
Συνεχάρη επίσης και όλα τα μέλη του ιππικού που συμμετείχαν αποδεικνύοντας την ευαισθησία του συλλόγου μας σε τέτοια θέματα και ταυτόχρονα τους ευχαρίστησε που εθελοντικά , μετακίνησαν  άλογα και εξοπλισμό προκειμένου να βοηθήσουν  μεταφέροντας κάποιες μικρές ποσότητες δένδρων σε απρόσιτα σημεία διευκολύνοντας το έργο των υπολοίπων συμμετεχόντων. 

Κοινή διαπίστωση όλων των μελών του ιππικού ήταν η αποδοχή των αλόγων από τον κόσμο σε τέτοιες ή παρόμοιες  δράσεις που αποτελεί και την κινητήρια δύναμη του συλλόγου μας . Πέρα από την  βοήθεια ήταν και μια ευκαιρία να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλαιότεροι την χρήση του αλόγου και του  παραδοσιακού εξοπλισμού του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου