Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Καταγγελία ότι νεαρός ...σκότωσε και βίασε σκύλο στην Άμφισσα


   Μεταφέρουμε αυτήν την παράξενη καταγγελία όπως την διαβάσαμε στο ίντερνετ.

Άμφισσα : Σοκ Νεαρός Σκότωσε και Βίασε σκύλο
Καταγγελία


Ο βερίκοκος ήταν ένα chow-chow που είχε όση αγάπη χρειάζεται ένα σκυλί και ίσως και περισσότερη..Η οικογένεια του τον είχαν όχι απλά σαν σκύλο αλλά σαν παιδί..2μιση χρονών και ήταν ένα ευτυχισμένο και γλυκό σκυλάκι..ένα Σαββατοκύριακο η μαμά του Κ. και ο μπαμπάς του Ν. έπρεπε να παν στην Αθήνα να τακτοποιήσουν κάποιες δουλείες έτσι είπαν στον Θ. (ένας νεαρός κοντά στα 25χρόνια, με κάποιο διανοητηκό πρόβλημα που νοικιαζε με τον πατέρα του και τον αδελφό του το σπίτι ακριβώς κάτω από τον ...
Βερίκοκο, τον έπαιζε και του έδεινε λιχουδιές συνέχεια, έδειχνε πως τον λάτρευε το έπερνε και τον έβγαζε και καμια βόλτα στην πλατεία του χωριού.) αν μπορεί να του βάλει να φάει το σκυλάκι. Όλα ήταν καλά μέχρι που την Παρασκευή  11/02/2011 το βράδυ στις 8:00μ.μ ο γιός της οικογένειας γύρισε σπίτι και δεν βρήκε πουθενά τον Βερίκοκο.

Πήρε το αμάξι και γύριζε 2 ώρες το χωριό μήπως τον βρεί αλλά πουθενά ο μικρός. Ρώτησε τον Θ. αν ήξερε κάτι και του τα μάσαγε, μία έλεγε ότι άφησαν την πόρτα ανοιχτή, μία ότι δεν ξέρει τίποτα, δεν έβγαλε καμία άκρη και συνέχιζε να ψάχνει μόνος του στο χωριό χωρίς αποτέλεσμα. Η κυρία Κ. που είχε τρελαθεί από την ανυσηχεία της για τον μικρό Βερίκοκο αφού και την επόμενη μέρα, Σάββατο 12/02/2011, το πρωί δεν έιχε εμφανιστεί πήρε τηλέφωνο τον Θ. και του είπε να βρει το σκυλί όπωσδήποτε. μετά από λίγη ώρα ο Θ. πηγένει στον γιο και λέει ότι το βρήκε σε ένα βουνό πεθαμένο. Καθώς γινόταν όλα αυτά εγώ με την κόρη της οικογένειας είχαμε ξεκινήσει ήδη για να πάμε στο χωριό να δούμε τι έγινε. όταν φτάσαμε εκεί μόλις έφτασε και ο νεκρός Βερίκοκος. το περίεργο ήταν ότι ο Βερίκοκος ήταν ζεστός, δηλαδή πρόσφατα πεθαμένος.

Ο Θ. προσπαθούσε να εξιγήσει πως βρήκε το σκυλί εκεί στο βουνό, ένα σημείο αρκετά μακρία από το χωριό που κανένας άλλος δεν σκέφτηκε να ψάξει. Έτσι κάθε ένας που τον ρωτούσε έδεινε και μία άλλη απάντηση. Η μαμά και ο μπαμπάς του Βερίκοκου έχουν ξεκινήσει από μόλις μαθένουν για το αγαπημένο τους σκυλάκι. Εξοργησμένη η μαμά με το που φτάνει ψάχνει να βρει τον Θ. ο οποίος για ακόμα μία φορά μπέρδευε αυτά που έλεγε στην προσπάθεια του να καλυφθεί...Όταν αρχίσαμε να τον απειλούμε με αστυνομία τότε άρχισε να τα λέει όλα μόνος του..Η ιστορία που μας είπε έχει ως εξής.

Πήρε τον Βερίκοκο να τον πάει βόλτα και τον πήγε εκεί πάνω στο βουνό..αλλά στο μυαλό του δεν είχε να τον πάει μία απλή βόλτα...αλλά να τον ΒΙΑΣΕΙ...Τον έδεσε λοιπόν με το λουρί του και του χτύπούσε το κεφάλι με μία πέτρα για να κάτσει επειδή δεν ήθελε.συγχρώνος τραβούσε το λουρί με αποτέλεσμα να πνήγει το σκυλί, όπου ξαφνικά το σκυλί άρχισε να βγάζει αφρούς και αίματα από στόμα και μύτη..μετά το παράτησε εκεί και έφυγε, ενώ το σκυλί ήταν ακόμα ζωντανό. φυσικά άλλες 3 φορές που τον ρωτήσαμε είπε άλλα πράγματα ότι έκανε...Ο Βερικοκάκος αύριο Δευτέρα 14/02/20011 θα πάει για νεκροψία και τοξικολογικές εξετάσεις και θα ξέρουμε ακριβώς τι έκανε πάνω στο σκυλί..μεχρί τότε αναμένουμε...Υπόσχομαι στην ψυχή αυτού του αγγέλου ότι αυτός ο άνθρωπος θα πληρώσει! Με τον βερικοκάκο περάσαμε μαζί σχεδόν τον πρώτο χρόνο της ζωής του και είναι για μένα ένα πολύ μεγάλο και συμαντικό κομμάτι της ζωής μου!! Μόνη μου δεν μπορώ να καλήψω τα έξοδα του δηκαστηρίου και όλα τα σχετηκά, επίσης μόνη μου δεν μπορεί να ακουστεί φωνή..θέλω να ξέρω ποιοι θα είστε μαζί μου ουσιαστικά όμως όχι λόγια!
http://www.ifmedia.gr

2 σχόλια: