Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Νίκη των κατοίκων στη σημερινή κινητοποίηση στο Καπαρέλλι

Συμπαράσταση ζήτησαν πρωί πρωί ενεργοί πολίτες του Δημοτικού Διαμερίσματος Πλαταιών στον αγώνα τους για την σωτηρία του Κιθαιρώνα και εκπρόσωποι της Συμπαράταξης Βοιωτών για το Περιβάλλον, όπως και άλλοι πολίτες από την γύρω περιοχή δεν αρνήθηκαν να παρευρεθούν στην κινητοποίησή τους.
Όπως δήλωναν αγανακτισμένοι κάτοικοι, επειδή τα μηχανήματα δεν εργάσθηκαν τα τρία προηγούμενα Σάββατα και σήμερα, Ψυχοσάββατο, είχε Λειτουργία και επειδή στην περιοχή επικρατούσαν χειμωνιάτικες, σχεδόν ...
πολικές συνθήκες καιρού, νόμιζε ότι θα πιάσει στον ύπνο τους πολίτες ο εργολάβος του έργου εγκατάστασης της αιολικής επιχείρησης στον Κιθαιρώνα.
Όμως, οι Καπαρελλαίοι έδειξαν ότι «δεν μασάνε απ΄ αυτά», όπως έλεγαν και με επικεφαλής το Τοπικό τους Συμβούλιο, τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Ζερικιώτη, εκπροσώπους των Αιωροπτεριστών, άλλων Συλλόγων και φορέων πήραν θέσεις από τα χαράματα στην περιοχή «Νεμοδούρθι», [όνομα και πράγμα] και υποδέχθηκαν το συνεργείο με φωτιές και τσίπουρα.

Όπως δήλωσαν εκπρόσωποι του Τοπικού Συμβουλίου Καπαρελλίου στον εργολάβο «εσύ έρχεσαι εδώ για ευρώ, εμείς ερχόμαστε γιατί θέλουμε το βουνό μας και τα λίγα έλατα που μας έχουν απομείνει».
Μετά από την ομόθυμη αντίδραση των κατοίκων εργολάβος αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Προσωρινά, όμως, γι αυτό οι κάτοικοι θα βρίσκονται σε επαγρύπνηση, όπως είπαν

Πηγή: Θεσπιακά Βlog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου