Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Συγκέντρωση το βράδυ στην συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου στην Ιτέα

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΜΕ!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ!
ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Συντοπίτες και συντοπίτισσες
Σήμερα 21/3 στις 8 το βράδυ το Λιμενικό ταμείο αποτελούμενο από τους κ. Κατσαρό, Δημητρίου, Χαλδεάκη, Σαρανταένα, Θεοχαροπούλου, Τσελέ, Κασούτσα, τον Λιμενάρχη Ιτέας και τον Τελώνη θα συνεδριάσουν με μοναδικό θέμα τη δεκαετή παραχώρηση της περιοχής Λαρνάκι σε μεταλλευτική εταιρεία.
9 άνθρωποι θα αποφασίσουν απόψε να συνεχίσουμε να αρρωσταίνουμε για 10 ακόμη χρόνια….

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας, φαρμακοποιός στους Δελφούς, προσφέρει 80 περίπου στρέμματα στο Λαρνάκι άνευ όρων, με εξευτελιστικό αντάλλαγμα.
Την ώρα που τα μαγαζιά μας κλείνουν και τα ψυγεία μας αδειάζουν, οι τοπικοί άρχοντες κάνουν δώρα σε εκείνους που απομυζούν τον πλούτο και το μέλλον των παιδιών μας και παίζουν απροκάλυπτα με τις ζωές και την υγεία μας.
Τα περιβαλλοντικά προβλήματα που δημιουργούνται, τα προβλήματα υγείας αλλά και αναπτυξιακού προσανατολισμού άραγε δεν συγκινούν καμία από τις τοπικές αρχές; Οι περιφερειακοί σύμβουλοι, οι κοινοβουλευτικοί και δημοτικοί άρχοντες γιατί δεν παρεμβαίνουν;
Για μας είναι φανερό:
• Για να «εξυγιανθεί» το Λαρνάκι πρέπει πρώτα να «εξυγιανθούν» όλοι οι κατσαροί πάγκαλοι του πολιτικού (ή παραπολιτικού) βίου.
• Για να σταματήσει η κόκκινη σκόνη να καλύπτει την Ιτέα πρέπει να μπει κόκκινη γραμμή στην ανοχή μας.
• Για να σταματήσουν να απομυζούν τις οικονομικές αντοχές μας και να εξουθενώνουν τους επαγγελματίες και τους πολίτες πρέπει να δείξουμε την δύναμή μας.
• Για να φρενάρει το όχημα της υπανάπτυξης και της κοινωνικής υποβάθμισης του τόπου που ζούμε πρέπει να σταματήσει η ΜΙΖΑ του οχήματος.
Κύρια όμως χρειάζεται η ενεργή παρέμβαση των πολιτών, όλων όσων δεν βολευόμαστε με λιγότερο ουρανό.








www.politesstoproskinio.wordpress.com

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….

2 σχόλια:

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΡΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ (ΡΕΜΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ), ΛΑΡΝΑΚΙ ΕΚΘΕΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΕΡΗΔΕΣ, ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΩΚΙΔΑΣ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ.ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΦΩΚΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΟΙ ΒΩΞΙΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΔΩΣΤΕ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ , ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΞΕΝΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ . ΕΠΟΥΛΩΣΤΕ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΟΠΙΟ ΟΙ ΒΩΞΙΤΕΣ . ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή