Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Αύριο η εκδήλωση της ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά Στην Άμφισσα


Η Νομαρχιακή Οργάνωση Φωκίδας της ΚΝΕ διοργανώνει αύριο Κυριακή, στην Αμφισσα, εκδήλωση με θέμα «Ανυπότακτη - αγωνιστική στάση ζωής, ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά - η πρόταση της ΚΝΕ». Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου με ομιλήτρια την Γεωργία Καλατζάκου, μέλος της ΝΕ Φωκίδας του ΚΚΕ.
Πρόσκληση σε μαθητές και γονείς παιδιών όλων ...
των ηλικιών από Αθήνα και Πειραιά, σε όσους αγωνιούν για τις διαστάσεις που λαμβάνει η μάστιγα των ναρκωτικών, να βρεθούν αύριο το απόγευμα στον Περισσό απευθύνει το ΚΣ της ΚΝΕ. Η εκδήλωση που εντάσσεται στο πλαίσιο της μεγάλης καμπάνιας της Οργάνωσης ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά θα γίνει στις 6 το απόγευμα, στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Θα προβληθεί επίσης βίντεο για τα ναρκωτικά που έχει επιμεληθεί η ΚΝΕ και θα παρουσιαστεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το συγκρότημα της θεραπευτικής κοινότητας «Νόστος».
Η πρωτοβουλία της ΚΝΕ έχει βρει ιδιαίτερη ανταπόκριση σε ανθρώπους του αθλητισμού, που μιλούν στο «Ριζοσπάστη» και δηλώνουν τη στήριξή τους στην εκδήλωση και την καμπάνια της ΚΝΕ.
Μέσα από την καμπάνια, η ΚΝΕ απευθύνει κάλεσμα στο λαό και τη νεολαία να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Να επιλέξουν την αγωνιστική ανυπότακτη στάση ζωής κόντρα στη ναρκω-κουλτούρα, στις εξαρτήσεις, το δρόμο της πάλης για μια άλλη κοινωνία που θα υπηρετεί τις πραγματικές λαϊκές ανάγκες. Εκείνες που σήμερα συμπιέζονται στο όνομα της αύξησης της κερδοφορίας του κεφαλαίου.
«Η χρήση ουσιών από ολοένα και μικρότερες ηλικίες, τα υψηλά ποσοστά σε εργατογειτονιές, επαγγελματικές σχολές και νυχτερινά σχολεία, χωριά που χτυπιούνται από το ξεκλήρισμα των φτωχών αγροτών, η αλματώδης άνοδος της χρήσης στο Στρατό, είναι σήμα κινδύνου συνολικά για το ταξικό εργατικό και επαναστατικό κίνημα, πρώτα από όλα για την Κομμουνιστική Νεολαία. Η επίθεση που δέχεται η νεολαία από τα ναρκωτικά είναι επίθεση για συμβιβασμό και υποταγή, είναι επίθεση στο μυαλό», σημειώνεται στην απόφαση του 10ου Συνεδρίου της ΚΝΕ, της μόνης πολιτικής Νεολαίας με ξεκάθαρη θέση και μέτωπο ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζεται η καμπάνια με εξορμήσεις, εκδηλώσεις που προβάλλουν συνολικά την πρόταση για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την πάλη ενάντια στις εξαρτήσεις.
Αλλες εκδηλώσεις της καμπάνιας
  • Η Τομεακή Οργάνωση Βορειοδυτικών Συνοικιών της ΚΝΕ διοργανώνει μαθητικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5, σήμερα και αύριο και στις 19-20 Μάρτη στα δημοτικά γήπεδα του Αγ. Γεωργίου (Ν. Ιωνία) και του Ηλ. Σταθμού Περισσού.
  • Η Οργάνωση Μαθητών Πάτρας της ΚΝΕ διοργανώνει σήμερα συνάντηση νέων καλλιτεχνών στην καφετέρια «cinema», στα σκαλιά της Γεροκωστοπούλου, στις 7 το απόγευμα. Νέοι που ασχολούνται με τη μουσική, το χορό, τη φωτογραφία, τον κινηματογράφο, το θέατρο θα συζητήσουν πώς μέσα και από την τέχνη, μακριά από σπόνσορες και χορηγούς, μπορούμε να αντιπαλέψουμε τη ναρκω-κουλτούρα που προβάλλεται.
http://www1.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου