Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Μονοπάτι Παρνασσού 2011

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Ο «Αθλητικός Σύλλογος Διόνυσος Αμφίκλειας» προκηρύσσει τον 4ο Ορεινό Αγώνα Δρόμου “Μονοπάτι Παρνασσού 2011″.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 10 Απριλίου 2011
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 10:00 π.μ.
ΕΚΚΙΝΗΣΗ &  ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Πλατεία 25ης Μαρτίου (κάτω Πλατεία) Αμφίκλειας.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΑ: Ο αγώνας είναι ορεινός δρόμος απόστασης 25 περίπου χιλιομέτρων σε μονοπάτια, δασικούς...
δρόμους και άσφαλτο με συνολική υψομετρική ανάβαση 1500 περίπου μέτρα. Είναι δρόμος με σημαντικές απαιτήσεις αντοχής και εμπειρίας κίνησης σε ορεινό πεδίο και σε ορισμένα σημεία απαιτεί την ιδιαίτερη προσοχή των αθλητών. Χρήσιμη θα ήταν η προηγούμενη εμπειρία σε ορεινούς αγώνες.
Ο αγώνας κινείται σε περιβάλλον ευαίσθητο στην ανθρώπινη παρέμβαση και πρέπει οι αθλούμενοι να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή για την προστασία του. Οργανωτές και αθλητές πρέπει να λειτουργήσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η επίδραση του αγώνα στο φυσικό περιβάλλον. Η διοργάνωση θα φροντίσει να υπάρχουν στους σταθμούς υποστήριξης και μετά από αυτούς, στην πορεία των αθλητών χώροι απόθεσης σκουπιδιών και θα φροντίσει για τον καθαρισμό της διαδρομής μετά τον αγώνα. Οι αθλητές έχουν την υποχρέωση να μην ρυπαίνουν και να αποφύγουν ενέργειες που υποβαθμίζουν με οποιοδήποτε τρόπο το περιβάλλον. Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει από τον αγώνα αθλητή που επιβάρυνε το περιβάλλον.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Θα υπάρχουν δύο μόνο κατηγορίες: ανδρών και γυναικών.
Για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών που θα δεχθεί η διοργάνωση θα είναι 200 αθλητές. Σε περίπτωση που ο αριθμός αυτός συμπληρωθεί πριν τη λήξη των εγγραφών, οι εγγραφές θα διακοπούν.
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Οι αθλητές πρέπει με δική τους πρωτοβουλία να έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις, να έχουν εξεταστεί από ιατρό ο οποίος επιτρέπει τη συμμετοχή τους στον αγώνα, μετέχουν δε στον αγώνα με δική τους ευθύνη.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής αποστέλλονται με fax ή email Fax: 22340 23492, e-mail: parnassos2011 at gmail.com
από τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 1 Απριλίου 2011
και πρέπει να περιλαμβάνουν απαραίτητα τα παρακάτω στοιχεία:
Ονοματεπώνυμο, Φύλο, Χρονολογία γέννησης, Τηλέφωνα επικοινωνίας, Μέγεθος μπλούζας (XS-S-M-L-XL) και Email επικοινωνίας.
Για να είναι έγκυρη η δήλωση συμμετοχής πρέπει να ακολουθήσει μέχρι 3 μέρες μετά την αποστολή της, κατάθεση του ποσού συμμετοχής στο λογαριασμό του συλλόγου, δηλώνοντας ονοματεπώνυμο και αιτιολογία (μονοπάτι Παρνασσού ή αγώνας δρόμου).
Εθνική Τράπεζα: 311 296010 97
Για κατάθεση συμμετοχής μέσω άλλων Τραπεζών η Internet Banking:
I B A N: GR47 0110 3110 0000 3112 9601 097
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το κόστος συμμετοχής για τους αθλητές/τριες είναι 10 Ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνονται: δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, τροφοδοσία και υποστήριξη, αναμνηστικά, και ελαφρύ γεύμα στον τερματισμό.
Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών μέχρι τη λήξη των εγγραφών και μέχρι τη συμπλήρωση του αριθμού, θα υπάρχει η δυνατότητα για εγγραφή στη γραμματεία του αγώνα, την παραμονή και την ημέρα του αγώνα, στις ώρες λειτουργίας της γραμματείας. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος συμμετοχής στον αγώνα θα είναι 15 Ευρώ.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το Σάββατο 9 Απριλίου 2011, 17:00 – 21:00 και την Κυριακή 10 Απριλίου 2011, 07:00 – 9:00 από την γραμματεία του αγώνα στο χώρο της εκκίνησης με την αστυνομική ταυτότητα και την απόδειξη τραπέζης από την καταβολή της συμμετοχής.
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ: Οι αθλητές και οι αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη και η ασφάλιση επιβαρύνει τους ίδιους.
ΕΠΑΘΛΑ: Μετάλλιο για τους τρεις πρώτους άντρες και τις τρεις πρώτες γυναίκες. Aναμνηστικά θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ: Οι αθλητές δεν είναι υποχρεωμένοι να μεταφέρουν συγκεκριμένο εξοπλισμό. Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός σταθμών υποστήριξης. Στους σταθμούς θα υπάρχουν ενεργειακά τρόφιμα και νερό. Κατά την εξέλιξη του αγώνα υπάρχουν σημεία με πόσιμο τρεχούμενο νερό.
ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Η διαδρομή του αγώνα είναι τροποποιημένη από τη διαδρομή των προηγούμενων αγώνων και περιλαμβάνει μεγαλύτερη διαδρομή σε μονοπάτι και μικρότερη σε δρόμους, κινούμενη γενικά σε μεγαλύτερο υψόμετρο και αποφεύγοντας κομμάτια που δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστα.
Σύντομα θα κοινοποιηθούν λεπτομέρειες της διαδρομής.
ΣΗΜΑΝΣΗ: Η διαδρομή θα σημανθεί σε όλες τις διασταυρώσεις ενώ θα υπάρχουν πινακίδες ανά χιλιόμετρο.
http://oinoxori.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου