Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Επιστολή του Κώστα Λίβα για τον Φωκικό

"Σέβομαι την απόφαση του Δ.Σ, ο χρόνος θα δείξει αν ήταν σωστή".
"Με αφορμή την απομάκρυνση μου από την ομάδα του Φωκικού θα ήθελα να δηλώσω ότι σέβομαι απόλυτα την απόφαση της Διοίκησης. Ο χρόνος θα δείξει αν αυτή ήταν σωστή ή όχι και ο κόσμος θα κρίνει, άλλωστε «όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος» όπως είχα δηλώσει και όταν ανέλαβα την ομάδα.
Νοιώθω απόλυτα ικανοποιημένος και δικαιωμένος για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας -...
δεδομένων όλων των καταστάσεων που αντιμετωπίσαμε - και για τις επιλογές μου,  αισθάνομαι ότι φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Θεωρώ ότι έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι ώστε να πραγματοποιήσει η ομάδα την καλύτερη πορεία της στις επαγγελματικές κατηγορίες από την ίδρυση της και να έχει καταξιωθεί ως μια από τις κορυφαίες ομάδες της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ( Football League 2). Αποχωρώ με την ομάδα  στην 3η θέση της βαθμολογίας, 2 βαθμούς από την κορυφή με ένα παιχνίδι λιγότερο, έχοντας την καλύτερη επίθεση και στους 2 ομίλους, την καλύτερη έδρα και τον πρώτο σκόρερ και στους 2 ομίλους και έχοντας πραγματοποιήσει τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της ( Νίκη Βόλου, Γιαννιτσά), επιδόσεις που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μου από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Θέλω να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου Κώστα Τερζή για την άψογη συνεργασία μας και το έργο που πρόσφερε στην ομάδα καθώς επίσης και όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα από την αρχή της χρονιάς οι οποίοι είναι όλοι τους πολύ καλοί χαρακτήρες και ικανότατοι ποδοσφαιριστές και τους εύχομαι ολόψυχα να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν το στόχο της ανόδου γιατί πραγματικά το αξίζουν και θα είναι το ιδανικό επιστέγασμα όλων των θυσιών και προσπαθειών τους. Να ευχαριστήσω επίσης όλους όσους με πίστεψαν και με στήριξαν στις δύσκολες στιγμές της ομάδας. Τέλος το Δ.Σ του Φωκικού για την δυνατότητα που μου έδωσε να βρεθώ και να εργαστώ για αυτή την ομάδα, περάσαμε μαζί τέσσερα υπέροχα χρόνια και έχω να θυμάμαι μόνο τις καλές στιγμές που ήταν και οι περισσότερες.

Θα ήταν ψέματα αν έλεγα ότι την συγκεκριμένη στιγμή δεν νιώθω κάποια πικρία και απογοήτευση αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν κρατάω κακία σε κανένα και δεν είναι ώρα για δημιουργία εντυπώσεων. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια για την ομάδα και χρειάζεται ηρεμία και συγκέντρωση για να πετύχει το στόχο της.

Ο Φωκικός ήταν και θα συνεχίσει να είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.

Με τιμή Κώστας Λίβας"
http://www.fokikos.gr

Ευχαριστήριο παιχτών Φωκικού σε Λίβα-Τερζή
Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσαν οι παίχτες του Φωκικού για Λίβα-Τερζή.


Η αποστολή  του Φωκικού έφτασε στην Πτολεμαϊδα, ωστόσο δεν λησμόνησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Λίβα και τον Κώστα Τερζή για τις υπηρεσίες τους και να ευχηθουν ό,τι καλύτερο από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Oι ποδοσφαιριστές του Φωκικού, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρώην προπονητή της ομάδας, Κώστα Λίβα καθώς και τον γυμναστή Κώστα Τερζή για τις υπηρεσίες τους μέχρι σήμερα. Θέλουμε να ευχηθούμε και στους δύο, καλή συνέχεια στην πορεία τους από εδώ και πέρα."

Ποδοσφαιρικό τμήμα ΤΑΠ ΦΩΚΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου