Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Συνελήφθη o δημάρχος Στυλίδας Απ. Γκλέτσος


Κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας μεταφέρθηκε πριν λίγη ώρα ο δήμαρχος Στυλίδας κος Απόστολος Γκλέτσος.
Ήδη βρίσκεται στο γραφείο του αστυνομικού Διευθυντή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες όλο το σκηνικό που κατέληξε στην σύλληψη του κ. Γκλέτσου, ξετυλιγόταν από το πρωί κλιμακωτά.
Ειδικότερα, ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας με ΟΠΚΕ και Ασφάλεια, προσπαθούσαν από το πρωί να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον κ. Γκλέτσο, μακριά από τους συγκεντρωμένους και τους πολίτες της Στυλίδας.
Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ο κ. Γκλέτσος μόνος του πήγε και παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, όπου του φόρεσαν χειροπέδες και με συνοδεία ...
αυτοκινήτων της ασφάλειας και της ΟΠΚΕ τον μετέφεραν στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας. Με κινηματογραφικό τρόπο το αυτοκίνητο μπήκε κατευθείαν στα κρατητήρια έτσι ώστε η αστυνομία να αποφύγει τις «εικόνες».
Αυτή την στιγμή στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή Φθιώτιδας κου Κυριαζόπουλου ο κος Γκλέτσος βρίσκεται συνοδεία του συνηγόρου του κου Δούμα.
Πληροφορίες από την αστυνομία, υπογραμμίζουν ότι είχε βγει ειδική εντολή και όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν «από πολύ ψηλά», για τη σύλληψη του κ. Γκλέτσου. Επιπλέον, αυτή την στιγμή δεν επιβεβαιώνεται εάν ισχύει η ειδική δωσιδικία για το πρόσωπο του κ. Γκλέτσου, ως δημάρχου, ή όχι.
Δημότες και υπερασπιστές του Δημάρχου και της ενέργειάς του, καλούν στα Δικαστήρια της Λαμίας τον κόσμο στις  19:45 για να συμπαρασταθούν στον Δήμαρχο Στυλίδας

Η ΔΙΩΞΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ....
ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ...
http://lamianews.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Ανακοίνωση του Πανελλαδικού συντονιστικού ενάντια στα διόδια.

    ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ-
    Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του Α. Γκλέτσου
    Τα Πανελλαδικό Συντονιστικό Επιτροπών Αγώνα ενάντια στα διόδια, εκφράζει έμπρακτα την αλληλεγγύη του προς τον συλληφθέντα Α. Γκλέτσο, από την Κυβέρνηση του ΔΝΤ και των πολυεθνικών.
    Στη συγκυρία της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης, του μνημονίου, των περιστολών των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων και του ξεπουλήματος των δημοσίων κοινωνικών αγαθών, οι κυβερνώντες, οι οποίοι δεν αποτελούν τίποτε άλλο από το πολιτικό προσωπικό των πολυεθνικών εταιριών και των τραπεζών, απαντούν στους αγωνιστές με καταστολή και τρομοκρατία!
    Δεν τρομοκρατούμαστε! Εξοργιζόμαστε!
    Το Πανελλαδικό Κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ» είναι αλληλέγγυο σε οποιονδήποτε συναγωνιστή διώκεται από το τρομο-κράτος και τις εταιρίες των χαρατσιών. Η απάντηση μας θα δοθεί στο δρόμο με δυναμικές κινητοποιήσεις!

    Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του Α. Γκλέτσου.

    Απαιτούμε να μην ασκηθεί εναντίον του καμία δίωξη.

    Απαιτούμε την άμεση παύση οποιασδήποτε δίωξης εναντίον οποιουδήποτε μέλους του κινήματος.

    Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των δημόσιων δρόμων από τον Προκρούστη των εταιριών και του κράτους.

    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή