Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Στο αυτόφωρο στέλνει τον Απόστολο Γκλέτσο....Ο Εισαγγελέας Λαμίας!

Με την ειδική διαδικασία που ισχύει για τους αιρετούς , δεν απέφυγε τελικά το αυτόφωρο ο Απόστολος Γκλέτσος.
Ο εισαγγελέας που ενημερώθηκε για τις ενέργειες του δημάρχου Στυλίδας να ανοίξει τους παραδρόμους και να ξηλώσει τις μπάρες με μηχανήματα του Δήμου , ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία στα όρια του αυτοφώρου με την ειδική διαδικασία που ορίζει ο νόμος Ν.1493 / 1950 αρ.145 παρ.2 για αιρετούς.
Η κατηγορία που βαραίνει τον Απ. Γκλέτσο και τον αντιδήμαρχο Νίκο Τσιούμα είναι η διακεκριμένη φθορά  περιουσίας και όπως προβλέπεται θα ορισθεί από τον εισαγγελέα Λαμίας κο Θεολογίτη αφού ενημερωθεί για την δικογραφία , τακτική δικάσιμος...

Αστυνομικοί κύκλοι πάντως σημειώνουν πως η υπόθεση δεν πρόκειται να τελειώσει εδώ και αύριο θα υπάρξει και συνέχεια. Άλλωστε ο ίδιος ο κος Γκλέτσος προειδοποίησε πως αύριο θα είναι και πάλι στο σημείο και δεν θα επιτρέψει να ξανακλείσει ο παράδρομος.
Πάντως η εταιρία επιμένει να κρατά αποκλεισμενους τους κατοίκους της Πελασγίας υποχρεώνοτας τους να περνούν από τα διόδια και φυσικα να καταβάλουν τα αυξημένα τέλη για λιγες εκατοντάδες μέτρων.Ετσι μόλις αποχώρησε ο Δήμαρχος  Στυλίδας συνεργείο της εταιρίας ξανάφραξε τον παράδρομο. Μολις το πληροφορήθηκε ο κ.Γκλέτσος κάλεσε τουε δημότες του να συγκεντρωθούν το πρωι  της Τρίτης στο ίδιο σημείο και να επιχειρήσουν απο κοινου να ξανανοίξουν τον παράδρομο.Πληροφορίες ανεπιβεβαίωτες ανέφεραν ότι
"για να υερασπίστουν τα συμφέροντα της εταιρείας που εκμεταλλεύεται τα διόδια  απο την αντιδραση του  Απόστολου Γκλέτσου ετοιμάζονται..... διμοιρίες των  ΜΑΤ απο τη Φθιώτιδα,την Μαγνησία και αλλες περιοχές της κεντρικής Ελλάδος να παραταχθούν απεναντί του αύριο το πρωί και με κάθε τρόπο και μέσο να τον αντιμετωπίσουν αν επιχειρήσει να ξανανοιξει τον παράδρομο"!
http://www.lamiafm1.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου