Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Δήμος Δελφών Βίντεο


Τα πρώτα τους βήματα κάνουν εδώ και λίγες ημέρες, οι νέοι αυτοδιοικητικοί θεσμοί που προέκυψαν με την εφαρμογή του προγράμματος «Καλλικράτης».

Οι ριζικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας και οι αυξημένες αρμοδιότητες για τους νεοσύστατους, διευρυμένους δήμους είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου τοπίου που διαμορφώνεται στην αυτοδιοίκηση.
«Όποιος καταφέρει να φτιάξει εύρωστους Δήμους, θα έχει καταφέρει πολλά», σημειώνει με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Δελφών, Νίκος Φουσέκης, κάνοντας παράλληλα λόγο και την οργάνωση των ...
Υπηρεσιών στο πλαίσιο της εκκίνησης του νέου θεσμού.

Τους δικούς του στόχους όμως θέτει και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Αποστόλης Καραχάλιος, τονίζοντας πως θα πρέπει το νέο Δημοτικό Συμβούλιο να προσφέρει σημαντικό έργο με κέντρο τον πολίτη.

Ο κ. Καραχάλιος βέβαια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αναβολή της πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών.
 Όσον αφορά τη σύνθεση του πρώτου προεδρείου του διευρυμένου Δήμου Δελφών, Πρόεδρος του ΔΣ αναδείχθηκε ο νομικός και συμβολαιογράφος κ. Αθανάσιος Η. Παναγιωτόπουλος (από την Δημοτικό Ενότητα Άμφισσας), Αντιπρόεδρος ο πολιτικός μηχανικός κ. Νίκος Αραπόπουλος, (από την Δημοτική Ενότητα Ιτέας) και Γραμματέας ο κ. Διοννύσης Μπουλούτας (από την Δημοτική Ενότητα Γραβιάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου