Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Τροχαίο στη Διασταύρωση της Παναγίτσας προς Ελάτεια με ένα νεκρό από την Αγόριανη

Δυστυχώς δεν χρειάστηκε να περάσουν πολλές ημέρες για να επαληθευθεί η οδυνηρή πρόβλεψή μας  για την υψηλή επικινδυνότητα της διασταύρωσης της Παναγίτσας, μεταξύ Ελάτειας και Τιθορέας.
   Στις 13.35 της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου 2011, θανατηφόρο τροχαίο έλαβε χώρα στην εν λόγω διασταύρωση όταν ΙΧ με κατεύθυνση από Ελάτεια προς τη διασταύρωση, έπεσε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ της Γραμμής Ελάτεια-Λαμία,με αποτέλεσμα να ανασυρθεί νεκρός από ...το κατεστραμμένο ΙΧ ο οδηγός του, Α.Π. από την Αγόριανη γεννημένος το 1946.

     Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ υπέστη μικρές υλικές ζημίες. Επί τόπου έσπευσε αστυνομική

δύναμη και κλιμάκιο Πυροσβεστών από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμφίκλειας. Για τα αίτια της σύγκρουσης διενεργείται έρευνα από τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

     Με δήλωσή του ο τ.Δήμαρχος Ελάτειας κ. Δημήτρης Παπαγεωργίου ανέφερε ότι επί τρία χρόνια η Δημοτική Αρχή της Ελάτειας απέστελνε ενημερώσεις προς τη Νομαρχία Φθιώτιδας σχετικά με τους κινδύνους που κρύβει η διασταύρωση αλλά ουδεμία ενέργεια έγινε από την πλευρά της Νομαρχίας.

    Έστω και τώρα η νέα Δημοτική Αρχή ας σπεύσει να βελτιώσει τη βατότητα της διασταύρωσης, γιατί ο κίνδυνος δεν έχει εκλείψει.


http://parnassos-news.blogspot.com/2011/01/blog-post_7267.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου