Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας με το Αυτοδιοικητικό Κίνημα Περιφέρειας Στερεάς ο Απόστολος Τσιάμης

Μετά από πρόταση τοπικής συνέλευσης που έλαβε χώρα στη Φωκίδα, τα μέλη της γενικής συνέλευσης του Αυτοδιοικητικού Κινήματος Περιφέρειας Στερεάς (υποψήφια περιφερειάρχισσα η Δέσποινα Σπανούδη) επέλεξαν για υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας τον Απόστολο Τσιάμη.

Ο Απόστολος Τσιάμης είναι γεωπόνος। Εργάζεται στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχίας Φωκίδας με αντικείμενο τη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία. Κατοικεί στην Ιτέα. Είναι παντρεμένος με την Ευθυμία Καρανάσου και έχουν δύο παιδιά. Ενεργός συνδικαλιστής στον χώρο ....
Γεωπόνων Δημοσίων υπαλλήλων και του Συλλόγου Υπαλλήλων Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, είναι σήμερα πρόεδρος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Φωκίδας της Πανελλήνιας Ένωσης Γεωπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων.
Συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα και ήταν μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών Γεωπονικής επί σειρά ετών, ως εκπρόσωπος φοιτητικών σχημάτων των Αριστερών Συσπειρώσεων. Στη Φωκίδα συμμετέχει ενεργά στις κινήσεις για την προστασία του Κορινθιακού και των ορεινών όγκων του νομού. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Ιτέας, συμμετέχει στην θεατρική ομάδα «Αρόδο» του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου στην Ιτέα και είναι μέλος του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών «Ο Πελεκάνος». Υποψήφιος στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι από τους συντελεστές της δημιουργίας της Δημοτικής Ομάδας ‘Πολίτες στο Προσκήνιο’ του νέου Δήμου Δελφών.

Σε αντίθεση με όλα τα άλλα ψηφοδέλτια για την περιφέρεια Στερεάς, το ψηφοδέλτιο του Αυτοδιοικητικού Κινήματος δεν διαμορφώνεται από κομματικά χρίσματα που δίνονται σε κλειστά κομματικά γραφεία. Προκύπτει από ανοιχτές μαζικές συνελεύσεις ενεργών πολιτών. Από τέτοιες συνελεύσεις έχουν μέχρι τώρα προκύψει και οι υποψηφιότητες των Κώστα Κουρκούτη (υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας), Δέσποινας Μαρίνου (υποψήφιας αντιπεριφερειάρχισσας Εύβοιας) και Βασιλικής Λέβα (υποψήφιας αντιπεριφερειάρχισσας Φθιώτιδας). Το σύνολο των υποψηφίων αντιπερειαρχών του Αυτοδιοικητικού Κινήματος και το πρόγραμμά του θα ανακοινωθεί σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στα Οινόφυτα, σε περιοχή που συμβολίζει τα μεγάλα δεινά των ανθρώπων και του περιβάλλοντος της περιφέρειας: στη γέφυρα του τρένου στον Ασωπό, περιοχή Οινοφύτων, το Σάββατο 9/10/2010 και ώρα 10.30 π.μ.

Για την επικοινωνία:
γραφείο τύπου
τηλ.: 6981036906

4 σχόλια: