Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Συνεχίζει το ανέκδοτο με τα e mail το ΠΑΣΟΚ

Προταθείτε και αυτοπροταθείτε όσο πιο πολλοί μπορείτε τρέξατε τρέξατε...

Ξεκινούν οι διαδικασίες ανάδειξης υποψηφίων μέσω e mail στο ΠΑΣΟΚ

Από την Τρίτη 8 Ιουνίου και για έξι ημέρες θα κατατίθενται μέσω της ιστοσελίδας του ΠΑΣΟΚ: www.pasok.gr και συγκεκριμένα στο mail: ypopsifioi@pasok.gr, οι προτάσεις και οι αυτοπροτάσεις στελεχών του κόμματος για τις υποψηφιότητες περιφερειαρχών και δημάρχων.

Η εν λόγω διαδικασία προβλέπεται από την εγκύκλιο που απέστειλε ο γραμματέας του ... ΠΑΣΟΚ, Σωκράτη Ξυνίδης και ο προέδρος της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων, Θανάσης Τσούρας. Στόχος του κυβερνώντος κόμματος, είναι μέχρι το τέλος του Ιουνίου να έχουν καταλήξει στις επιλογές υποψηφίων περιφερειαρχών και αντιπεριφερειαρχών, καθώς και δημάρχων για τους μεγάλους δήμους. Αξίζει να σημειωθεί πως καθ’ όλη τη διάρκεια της κατάθεσης των υποψηφιοτήτων θα παρέχεται πλήρης τεχνική υποστήριξη τόσο τηλεφωνικά, όσο και ηλεκτρονικά, αλλά και από τις τεχνικές γραμματείες των Νομαρχιακών Επιτροπών.

Τα μέλη των Νομαρχικαών Επιτροπών μάλιστα κατά το ίδιο χρονικό διάστημα καλούνται να συνεδριάσουν ώστε να εκφράσουν γνώμες αξιολόγησης για τους υποψήφιους με βάση τις προτάσεις και αυτοπροτάσεις, αλλά και να καταθέσουν προτάσεις για τις διαδικασίες ανάδειξης υποψηφίων δημάρχων για κάθε δήμο του νομού.

Παράλληλα, όπως προβλέπει η εγκύκλιος από τις 16 Ιουνίου και εντός μίας εβδομάδας, συγκαλούνται από την Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων στα Κεντρικά Γραφεία του Κινήματος συνεδριάσεις ανά νομό, με στόχο να πραγματοποιηθεί η πρώτη ολοκληρωμένη διαβούλευση που θα χαράξει συλλογικά τις διαδικασίες ανάδειξης ανά δήμο αλλά και να συζητηθούν τα θέματα της περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου