Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Ανακοίνωση για την επίθεση της αστυνομίας στην συγκέντρωση στην πρεσβεία του Ισραήλ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΚΙΝΗΣΗΣ "Απελάστε το Ρατσισμό"

Ανελέητη επίθεση με κλομπ, τόνους χημικών, και χειροβομβίδες κρότου λάμψης εναντίον χιλιάδων διαδηλωτών, εξαπέλυσαν οι αστυνομικές δυνάμεις που είχαν επιφορτισθεί με το καθήκον να φυλάνε την πρεσβεία των Σιωνιστών του Ισραήλ, σήμερα μετά τις 8 το βράδυ. Την ώρα που ξεκίνησαν την επίθεση οι παρατεταγμένες διμοιρίες των ΜΑΤ (που είχαν ζώσει κάθετα την Κηφισίας μπροστά από τις επίσης παρατεταγμένες κλούβες τους), οι διαδηλωτές ξεπερνούσαν τους 6.000, ενώ συνέχιζε να έρχεται πολύς κόσμος.

Το μπλοκ της Κίνησης "Απελάστε το Ρατσισμό" που έφτασε στην Ισραηλινή πρασβεία συντεταγμένα με προσυγκέντρωση από την οδό Πανόρμου, χτυπήθηκε απρόκλητα με πρωτοφανή αγριότητα. Δε σεβάστηκαν οικογένειες με μικρά παιδιά και ηλικιωμένους που είχαν ... κατέβει στο δρόμο για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά. Έλληνες και μετανάστες μέλη της Κίνησης "Απελάστε το Ρατσισμό" που τραυματίστηκαν, μετακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Εκεί οι τραυματίες περί τις 9.30 ξεπερνούσαν συνολικά τα 12 άτομα, μεταξύ των οποίων και μία κοπέλα με ρήξη τυμπάνου από χειροβομβίδα κρότου λάμψης. Αστυνομικοί επιχείρησαν να κάνουν ελέγχους για άδειες παραμονής σε τραυματίες μετανάστες που προσέρχονταν στο νοσοκομείο και απομακρύνθηκαν μετά από παρέμβαση συνδικαλιστών του Σωματείου Εργαζομένων του Ερυθρού Σταυρού.

Οι δολοφόνοι σιωνιστές φαίνεται πως βρίσκουν εξαιρετικούς συμμάχους στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. και της Ελληνικής Κυβέρνησης. Που ξοδεύουν τα αγορασμένα από το Ισραήλ χημικά τους στους έλληνες και άραβες διαδηλωτές όταν "τολμούν" να καταδικάζουν στο δρόμο τη στυγερή δολοφονία των διεθνών ακτιβιστών από το κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ! Tην ίδια ώρα η Ελληνική Κυβέρνηση αρνείται να χαρακτηρίσει τη δολοφονία των Ισραηλινών "εκληματική πράξη" ενώ δεν προβαίνει σε κανένα μέτρο διπλωματικής απομόνωσης του Ισραήλ.

Δηλώνουμε πως η βαρβαρότητα της ΕΛ.ΑΣ. όχι μόνο δε μας πτοεί, αλλά μας πεισμώνει περισσότερο. Τις επόμενες μέρες, το ποτάμι της αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη θα ενωθεί με τους απεργούς απέναντι στα μέτρα βαρβαρότητας Κυβέρνησης - ΕΕ - ΔΝΤ. Ματαίως επιχειρούν να μας στείλουν στα σπίτια μας με το όργιο καταστολής και τρομοκράτησης που καθημερινά εντείνεται με προληπτικές προσαγωγές, αναίτιους ξυλοδαρμούς, ελέγχους σε τραυματίες μετανάστες για τα χαρτιά τους, αύριο ποιος ξέρει τι άλλο. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

Να κλείσει τώρα η πρεσβεία των Σιωνιστών δολοφόνων στην Αθήνα.
Διακοπή κάθε εμπορικής & στρατιωτικής σχέσης της Ελλάδας με το Ισραήλ
Να απελευθερωθούν όλοι οι ακτιβιστές και τα πλοία που έχουν αιχμαλωτιστεί σε Ισραηλινά λιμάνια.
Άσυλο σε κάθε Παλαιστίνιο πρόσφυγα

(Στις φωτό τραυματίας διαδηλωτής της Κίνησης και μπλοκ της Κίνησης "Απελάστε το Ρατσισμό" στη σημερινή συγκέντρωση)

Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών
Κίνηση "ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ"
tel-fax: 210-5130373, 3306286,6974363037, www.ksm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου