Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Η κυβέρνηση συνεχίζει το έργο των Ισραηλινών στην χώρα μας

Μετά την χλιαρή καταδίκη της "υπερβολικής βίας" από την πλευρά της Κυβέρνησης είχαμε την καυτή απάντηση στους διαδηλώτές που πήγαν χθες να διαδηλώσουν στην Ισραηλινή πρεσβία.
Η υποκρισία δεν έχει όριο.
Δεν βρήκαν την δύναμη να διαμαρτυρηθούν για την πειρατεία σε διεθνή ύδατα των Ελληνικών πλοίων, δεν βρήκαν τον χρόνο να συμπαρασταθούν στα Ελληνικά πληρώματα και στα Ελληνικά σκάφη όπως απεγνωσμένα τους ζητούσαν από τα ...πλοία, γιατί την ίδια ώρα κάνανε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με τους Ισραηλινούς.
Το μόνο που είπαν ήταν για την "υπερβολική βία" , μιας και φαίνεται είχαν συμφωνήσει για την βία αλλά όχι για την έκτασή της.
Το Ισραήλ ξεφτιλίζει την κυβέρνησή μας που δεν έχει ακόμα επαφή με τους κρατούμενους και κανένας δεν βγήκε να καταδικάσει αυτό το γεγονός.
Η παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας είναι παραχώρηση των ζωών μας και των εννοιών που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαμε , όπως ειρήνη, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια.
Η χούντα του ΔΝΤ είναι σύμμαχος με το Ισραήλ και εμείς τα επόμενα υποψήφια θύματα από τον δικό μας στρατό κατοχής , τις δυνάμεις καταστολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου