Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΥΚΛΟΥ
ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
«ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΦΩΚΙΔΑΣ»
ΑΠΟ ΤΗΝ «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΦΩΚΙΔΑ»


Με το πρόγραμμα «Εικαστικοί Καλλιτέχνες Φωκίδας» η εταιρείας μας, «Πρωτοβουλία Φωκίδα», φιλοξενεί, έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και φωτογραφίας από τοπικούς καλλιτέχνες, αλλά και μικρών αντικειμένων όπως κοσμήματα, κεριά κτλ. επίσης από ...
τοπικούς παραγωγούς. Στόχος μας είναι μέσα από το πρόγραμμα «Εικαστικοί Καλλιτέχνες Φωκίδας» να καταφέρουμε να φιλοξενήσουμε όλους τους καλλιτέχνες της περιοχής μας και να τους δώσουμε έτσι την δυνατότητα να επικοινωνήσουν καλύτερα το καλλιτεχνικό τους έργο στους συμπολίτες μας για την εξοικείωση και την βαθύτερη κατανόηση της τέχνης. Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν μαζί μας σε περίπτωση που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.
Τονίζουμε ότι η «Πρωτοβουλία Φωκίδα» δεν έχει σκοπό να αποκομίσει έσοδα από το εγχείρημα.
Μετά από την επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης ενότητας παρουσιάσεων του προγράμματος, με τίτλο «Χειρωνακτήματα» είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνέχισή του με τα εγκαίνια της δεύτερης ενότητας με τίτλο «ΣΥΝ – ΥΠΑΡΞΗ».
Πρόκειται για μια έκθεση φωτογραφίας του κ. Γιάννη Κουλελή ο οποίος εμπνευσμένος από τον φυσικό πλούτο του τόπου μας παρουσιάζει το περιβάλλον με ένα ξεχωριστό τρόπο.
Σας προσκαλούμε, λοιπόν, στα εγκαίνια της δεύτερης ενότητας παρουσιάσεων που θα πραγματοποιηθούν στις 18 Ιουνίου 2010 και ώρα 20:30.
Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά 09:00 – 14:00 και την Πέμπτη και την Παρασκευή και το απόγευμα 19:00 – 21:00.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ι. ΜΑΝΑΝΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΑΒΙΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου