Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Ληστεία τράπεζας με ανταλλαγή πυροβολισμών στην Αμφίκλεια



Μάχη στήθηκε στην κεντρική πλατεία της Αμφίκλειας ανάμεσα σε αστυνομικούς και τρεις ληστές, κατά τη διάρκεια ληστείας σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Οι τρεις ληστές για να διαφύγουν πήραν δύο ομήρους, μία πελάτισσα της τράπεζας και μία υπάλληλο, τις οποίες άφησαν μετά από περίπου 100 μέτρα ελεύθερες.
Όλα ξεκίνησαν 10 λεπτά μετά τις οκτώ, όταν οι τρεις ληστές μπήκαν οπλισμένοι ...
στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας. Στην πορεία τους και πριν μπουν στο υποκατάστημα έγιναν αντιληπτοί από θαμώνες παρακείμενης καφετέριας, οι οποίοι και ειδοποίησαν την αστυνομία. Αμέσως δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο αστυνομικό τμήμα της Αμφίκλειας έφθασαν στο σημείο.
Από τους τρεις ληστές οι δύο μπήκαν στο υποκατάστημα, είπαν στους υπαλλήλους να πέσουν στο δάπεδο, ενώ ο ένας έμεινε στην είσοδο. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, άρχισε ανταλλαγή πυροβολισμών. Οι ληστές έριξαν περισσότερες από 15 σφαίρες και στα πυρά αυτά απάντησαν οι αστυνομικοί.
Μπροστά στην ανταλλαγή πυροβολισμών, οι ληστές μπήκαν και πάλι στο υποκατάστημα, έριξαν δύο χειροβομβίδες κρότου λάμψης και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν κρατώντας ομήρους τις δύο γυναίκες, ώσπου να επιβιβαστούν σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σε απόσταη περίπου 500 μέτρων.
Από Ναυτεμπορική

1 σχόλιο:

  1. Tο αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι ληστές εντοπίστηκε στον Έλατο Αγόριανης και όπως διαπιστώθηκε ήταν κλεμμένο από το Λιβάδι Φωκίδας. Επίσης, οι πινακίδες αντιστοιχούσαν σε άλλο, επίσης κλεμμένο αυτοκίνητο από το Πολύδροσο Φωκίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή