Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Η Παιδιατροφή στο Σερνικάκι και την Αγία Ευθυμία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνέχεια της εκδήλωσης του Δήμου Άμφισσας που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 30 Μαΐου 2010 στην Πλατεία Ησαΐα, με τη συμμετοχή παιδιών Νηπιαγωγείων και Δημοτικών, για την πρώτη ενότητα του προγράμματος ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ by Epode με τίτλο «ΠΡΩΙΝΟ – ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΟΠΛΟ», δύο ακόμη εκδηλώσεις έλαβαν χώρα.
Η πρώτη την Πέμπτη 03 Ιουνίου 2010, στην ...πλατεία Σερνικακίου, στην οποία συμμετείχαν τα παιδιά από το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό μαζί με τις δασκάλες τους και η δεύτερη την Τρίτη 08 Ιουνίου 2010 στην πλατεία Αγ. Ευθυμίας, με τη συμμετοχή των παιδιών και των δασκάλων των εκεί σχολείων.
Και στις δύο εκδηλώσεις παρευρέθησαν, ο Δήμαρχος Άμφισσας κ. Ασημάκης Ασημακόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και τοπικός υπεύθυνος του προγράμματος κ. Ευθύμιος Λαζογιώργος, και οι Αντιδήμαρχοι κ. Δημήτριος Προβιάς και κ. Ευθύμιος Βλαχοδημητρίου.
Ο Δήμαρχος κ. Ασημάκης Ασημακόπουλος, τόνισε ότι τα παιδιά που κατοικούν και φοιτούν σε σχολεία που είναι σε χωριά, επιβάλλεται να έχουν ίσες ευκαιρίες στη μάθηση, στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία με τα παιδιά της πόλης.
Υπεύθυνες για την επιμέλεια και την παρουσίαση της εκδήλωσης, ήταν η διαιτολόγος του προγράμματος κ. Δήμητρα Παππά και η γραμματέας κ. Ευαγγελία Φέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου