Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Άνοιξε η οδός Ηρώων στην Ιτέα

Καθαρίστηκε η οδός Ηρώων στην Ιτέα.
Η οδός αυτή είναι πολύ σημαντική γιατί είναι διπλής κατεύθυνσης και μπορεί να μετατραπεί στην κύρια πύλη εισόδου και εξόδου της πόλης.

Δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει η κυκλοφοριακή σύνδεση, αλλά πρέπει να σχεδιαστεί πολύ καλά γιατί και αυτή η πύλη της πόλης μας, έρχεται να... συναντήσει την Εθνική Οδό επάνω σε στροφή.
Αν δεν προσεχθεί καλά κινδυνεύει να γίνει επικίνδυνη για τους κατοίκους.
Ο δρόμος αυτός θα αυξήσει τις πιέσεις για την καταστροφή της μοναδικής πλατείας της πόλης μας με την δημιουργία δρόμου που να την χωρίζει στα δύο.
Οι κοινόχρηστοι χώροι είναι πολύ σημαντικοί αλλά δεν τυχαίνουν της προσοχής μας και της αναβάθμισης που χρειάζονται από τις δημοτικές αρχές.
Τα έργα ανάπτυξης του τόπου θα πρέπει ότι καταστρέφουν να το δημιουργούν και πάλι , ο κοινόχρηστος χώρος που αφαιρείται θα πρέπει να ξαναπροστίθετε γιατί αλλιώς θα μετατραπούμε σε πόλη για αυτοκίνητα και τραπεζοκαθίσματα με εξόριστους απο τους δρόμους της εμάς και τα παιδιά μας.

5 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΄΄ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΠΟ ΜΩΛΟ ΜΕΧΡΙ ΣΟΥΒΛΑΚΕΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΓΚΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΜΟΥΡΑΓΙΟ ) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ SENSO ΠΟΥ ΗΧΟΡΥΠΑΝΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΗΓΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο που και ως που πολη σου η ιτεα, θεσσαλε ε θεσσαλε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε φίλε τι μας λές
    Μην παραξενευτείς αν κάποτε συνειδητοποιήσεις ότι οι Θεσσαλοί στην καταγωγή στην Ιτέα, μπορεί να είναι περισσότεροι από τους Ιτιώτες.

    Οι ρατσιστές μόνο έχουν το κόμπλεξ να καμαρώνουν γι πράγματα που δεν έχουν κάνει τίποτα για να τα αποκτήσουν, όπως την καταγωγή ή την εθνικότητα, οι υπόλοιποι κρίνουν τους ανθρώπους από τον χαρακτήρα τους και την αξία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δικαίωμα να μιλούν για την Ιτέα έχουν όσοι γεννήθηκαν, μεγάλωσαν ή ζουν στην Ιτέα τα τελευταία 20 χρόνια και την αγαπούν πραγματικά και όχι για προσωπικά συμφέροντα! Αυτοί που επί σειρά ετών πλήρωναν και πληρώνουν δημοτικά τέλη, νερό κλπ. Αυτοί που νοιάστηκαν για το τόπο τους και ασχολήθηκαν με τα κοινά επί σειρά ετών! Αυτοί που γνωρίζουν τις πολεοδομικές παρανομίες που έγιναν τις τελευταίες δεκαετίες από ποιους και οι οποίοι συνεχίζουν με χίλιους δυο τρόπους να τις διατηρήσουν! Ξενόφερτοι δημόσιοι υπάλληλοι, απόστρατοι που προσπαθούν να ασχοληθούν με τα κοινά, παραβάτες ηθικών και υλικών αξίων να σωπάσουν, να μην διαδίδουν ψεύδη, να σταματήσουν το καραγκιοζιλίκι συγκέντρωσης υπογράφων και εμετικές ανακοινώσεις σε τοπικά έντυπα και τέλος να μην προωθούν τις απόψεις τους με αστείους κυρίους που γελά μαζί τους η κοινωνία!
    Η Ιτέα δεν είναι ησυχαστήριο, παρκινγκ, τσιφλίκι και μέρος για ξεπερασμένων τελετών και επετείων δικτατορίας! Μερικοί από αυτούς που θέλουν το κακό τις Ιτέας με τις ενέργειες τους, ας βάλουν πρώτα σειρά στα σπίτια τους και τις επιχειρήσεις τους και ας αφήσουν τους άλλους που την αγαπούν να αποφασίσουν για το καλό της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή