Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Ο Δήμος Δελφών καλεί για Εθελοντές Πυρασφάλειας

Ο Δήμος Δελφών καλεί για την εθελοντική συμμετοχή στο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» του Δήμου

Ο Δήμος Δελφών, ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου (01.05–31.10), απευθύνεται σε όσους και όσες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν εθελοντικά στο πρόγραμμα πυροπροστασίας της περιοχής Δελφών.

Το πρόγραμμα φύλαξης καίριων σημείων των δημοτικών διαμερισμάτων μας, ΔΕΛΦΩΝ και ΧΡΙΣΣΟΥ, έχει αποδώσει τα τελευταία χρόνια σε πολύ μεγάλο βαθμό ‘ έχει δε αποτρέψει, αλλά και έγκαιρα διαγνώσει, την εκδήλωση ζημιογόνων για τον τόπο ... πυρκαγιών. Πάντα σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου Δελφών και τις αρμόδιες κρατικές αρχές, η δύναμη του εθελοντισμού είναι εκείνη που προστατεύει πρώτα απ’ όλα τον ίδιο μας τον τόπο.

Στα πλαίσια αυτά, αναμένουμε εντός του Μαΐου, τις δικές σας εθελοντικές συμμετοχές στα τηλέφωνα:

22653 51300 – 22653 51316 – 22653 51318 & 22650 82600.

Χρήσιμο θα ήταν η παράλληλη δήλωση της διαθεσιμότητάς σας σε ημέρες και ώρες για την λειτουργικότερη οργάνωση των μονάδων.

Ο Δήμος Δελφών ευχαριστεί εκ των προτέρων τους εθελοντές που θα αφιερώσουν στιγμές από τον πολύτιμου χρόνο τους για την αντιπυρική προστασία. Επίσης, καλεί σε ετοιμότητα το σύνολο των Δημοτών αλλά και των διερχόμενων επισκεπτών και υπενθυμίζει ότι όλοι πρέπει να προβαίνουμε σε εργασίες και ενέργειες με απόλυτη προσοχή και ασφάλεια για το περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου