Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Απόβαση του ...Ρώσικου στόλου στην Ιτέα

Τι και αν τα spread πάνε στον ουρανό τι και αν το Χρηματιστήριο βυθίζεται, στην Ιτέα αυτά φαίνεται να μην είναι πρωταγωνιστές σήμερα.
Η Ιτέα ζει στους ρυθμούς του ...Ρώσικου στόλου. Γύρω στα πενήντα μεγάλα ιστιοφόρα γέμισαν την Mαρίνα της πόλης, δημιουργώντας ένα δάσος από κατάρτια. Ορισμένα ιστιοφόρα που δεν χώραγαν στην μαρίνα φτάσανε να δέσουν στον μόλο.
Αρκετός κόσμος από τα πλοία βγήκε στην πόλη που ζωντάνεψε την κίνηση των καταστημάτων.
Οι δυνατότητες της Ιτέας και του τόπου ... αποδεικνύονται για ακόμα μια φορά πολύ μεγάλες αρκεί να μπορέσουμε να τις αξιοποιήσουμε.


2 σχόλια:

  1. "Η Ιτέα ζει στους ρυθμούς του ...Ρώσικου στόλου"
    Κατι ακουσα στις ειδησεις για τον
    Ρωσικο στολο..καπου αλλου.
    Κατι ακουσα οτι οι προβλεπομενες
    παροχες εξυπηρετησης στην "μαρινα"
    δεν καλυψαν επαρκως ή καθολου τις αναγκες των ιστιοφορων,
    υπαρχει περιπτωση να κανουμε κατι σωστο σ αυτον τον τοπο,εχουμε τις προϋποθεσεις γιατι να μην εχουμε και την θεληση.

    Παρ-αλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας διαβάζουμε και καμιά τέτοια είδηση γιατί μέσα στη μαυρίλα των ημερών κοντεύουμα να τα παίξουμε εντελώς! Η περιοχή μας, χωρίς να διαθέτει στα παράλιά της περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, λόγω των "φιορδ" που διαθέτει και της ναυτικής ιστορίας του Γαλαξιδιού, θα μπορούσε να προσελκύει περισσότερο ναυτικό τουρισμό! Η μαρίνα της Ιτέας με περισσότερη φροντίδα μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης θαλάσσιων περιηγητών! Εκεί πρέπει να ρίξουμε το βάρος της προσπάθειάς μας και όχι ποιός θα πάει με ποιόν στον Καλλικράτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή