Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2010

H Αθήνα στο δρόμο (πορείες 5/3 στην Αθήνα)

Η πολύ μεγάλη πορεία του ΠΑΜΕ στην Αθήνα όπως την είδαμε απο μια γωνιά στο δρόμο.
Ήταν η μεγαλύτερη που έκανε το ΠΑΜΕ και από τις μεγαλύτερες τα τελευταία 20 χρόνια. Διπλάσια από αυτήν στις 24/2 και πολύ μεγαλύτερη από την πορεία της προηγούμενης μέρας! Σημάδι οτι ο κόσμος πια κινητοποιείται πολύ ευκολότερα. Προσωπικά δεν περίμενα τέτοιες εντυπωσιακές διαφορές σε μια μόλις εβδομάδα.

Η συγκέντρωση που ακολούθησε από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τις άλλες αριστερές οργανώσεις και δεν αναφέρω ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ γιατί είχαν έλθει μόνο τα προεδρεία(γι αυτό άλλωστε δεν μπόρεσαν... να προστατέψουν τον κ.Παναγόπουλο απο καμιά δεκαριά άτομα(!), παρά το ότι ήταν μια μεγάλη συγκέντρωση δεν πήρε τις διαστάσεις που μπορούσε, αφού απο την αρχή σχεδόν είχαν ξεκινήσει αψιμαχίες με τα ΜΑΤ, μικροεπεισόδια, δακρυγόνα κλπ.Σττς 2-3 φορές που τα ΜΑΤ έκαναν "ντου" μέσα στην πορεία, πολύς κόσμος που μόλις είχε έρθει άρχισε να φεύγει!Ηταν μια συγκέντρωση που κάτω από άλλες συνθήκες μπορούσε να εξελιχθεί εντυπωσιακά, όπως είχε γίνει μια βδομάδα πριν στις 24/2
Αυτό που είναι βέβαιο είναι οτι η αντίδραση που θα ακολουθήσει θα είναι χωρίς την παραμικρή αμφιβολία έξω από κάθε φαντασια, αφού ακόμα από τα μέτρα δεν πληρώσαμε παρά 1-2 ρεζερβουάρ ακριβότερη βενζίνη..
Από giorgossarris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου