Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Η Λαίνη ενδιαφέρεται για να είναι υποψήφια στον Δήμο Ιτέας

Η σημερινή "Ώρα της Φωκίδας" μας έδωσε την είδηση της ημέρας για την Ιτέα.
Αν γίνει Δήμος Ιτέας εμφανίστηκε και η υποψηφιότητα Λαίνη για αυτόν.
Ο Καλλικράτης φαίνεται να δημιουργεί συνωστισμό στους διεκδικητές πολιτικού ρόλου, μιας και πολλές θέσεις διοίκησης όπως η Νομαρχία χάνονται.
Η κυρία Λαίνη πρώτη σε ψήφους στην Νομαρχία Φωκίδας εκλεγμένη με την ΝΔ φαίνεται να θεωρεί οτι η Δημαρχία Παπαλάιου ήταν τέτοια που της δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να διεκδικήσει το ανώτερο αξίωμα του Δήμου.
Η ίδια είναι καθαρή στο θέμα του υφιστάμενου Δημάρχου και θεωρεί την πόλη στάσιμη από άποψη ανάπτυξης τα τελευταία 5-6 χρόνια. Όσο για... τις μονοδρομήσεις θεωρεί οτι η μελετήτρια "ενήργησε σωστά, βάσει όμως όσων της είπαν και όσων ενημερώθηκε".
Να δούμε που θα καταλήξει αυτή η μάχη, μιας και ο νύν Δήμαρχος βγάζει ανακοινώσεις για να προσδώσει στο πρόσωπό του το κέντρο όλων των ενεργειών για τον νέο Δήμο Ιτέας με το νέο χωροταξικό του Καλλικράτη.

8 σχόλια:

  1. εσεις με ποιον είστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς είμαστε εξωτερικοί παρατηρητές των γεγονότων αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eγω αυτη τη στιγμη ειμαι μονος μου.a.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο/ΟΙ ΙΤΕΑΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ κο ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ κο ΑΛΑΒΑΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευτυχώς που δεν είναι υποψήφιοι για τον Δήμο γιατί θα είχαμε πρόβλημα.
    Με τους ελιγμούς που γίνονται μερικοί άρχισαν και ζαλίζονται.

    Ας βάλουμε μπούσουλα τι θέλουμε εμείς και θα βρεθεί η άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απ' ότι διαβάζουμε, τα δύο μεγάλα κόμματα, δεν θα "χρίσουν" υποψήφιους στους μικρούς Δήμους, άρα σε όλους τους Δήμους της τέως Φωκίδας! Επομένως δικαιούται ο καθένας να αυτοανακηρύσσεται υποψήφιος! Θα δούμε στην πορεία, όσο δηλαδή πλησιάζουν οι εκλογές, ποιος είναι δρομέας αντοχής και ποιός ταχύτητας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν μας λεει και αυτη και ο Δημαρχος γιατι δεν ανοιγει ο δρομος που περνα απο το οικοπεδο της αφου τελειωσε το σχεδιο?
    Δεν μας λενε οι υπηρετες του κοινωνικου συνολου ποσες δουλειες και απο πιους Δημους πηρε ο γιος της με αναθεσεις οσο ειναι αντινομαρχης η νομαρχιακος συμβουλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή