Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΩΣ …«ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ»!

Την αναβολή του αγώνα του με την ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ζήτησε ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ, αφού η διοργανώτρια αρχή όρισε ως γήπεδο διεξαγωγής του την …Πρέβεζα!!!

Έτσι, ο ΑΠΟΛΛΩΝ δεν θα κατέβει να αγωνιστεί. Σημειώνεται εδώ, ότι μέχρι τώρα ως έδρα των αγώνων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ έχουν οριστεί γήπεδα από 20 έως 100 (!!!) χιλιόμετρα, όπως του Αντιρρίου, Μεσολογγίου, Αιτωλικού, Παπαδάτες, και τώρα ορίζεται η Πρέβεζα, 170 χλμ!!!..

Κι αυτό, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ενώ υπάρχει παραχωρητήριο από Ιτέα και Άμφισσα, να μπορούν να οριστούν στα γήπεδά τους αγώνες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ο οποίος ανήκει άλλωστε στην ΕΠΣ Φωκίδας.


Επίσης προκαλεί κατάπληξη η άρνηση να ... οριστούν αγώνες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στο δημοτικό στάδιο Ναυπάκτου, που είναι δίπλα στο Ευπάλιο, και το στάδιο είναι διαθέσιμο αφού η κλήρωση του πρωταθλήματος έγινε με κλειδάριθμο και ορίστηκε να μην συμπίπτουν οι αγώνες του Ναυπακτιακού Αστέρα με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Όλη η οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και οι πολίτες του Δήμου Ευπαλίου στέλνουν προς κάθε κατεύθυνση πολλά μεγάλα ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΗ πολιτική και συμπεριφορά απέναντι στην ομάδα τους;;;


Από apollonefpalion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου