Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Δελτίο Τύπου του Δήμαρχου Άμφισσας για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί συμπολίτες,
Το τετραήμερο των φετινών Καρναβαλικών εκδηλώσεων, που έχουν γίνει πια θεσμός για την πόλη μας, ανήκει στο παρελθόν.
Η μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεων, οι πολλοί επισκέπτες που ήρθαν στην πόλη μας, η μεγάλη συμμετοχή του νεαρού και όχι μόνον, πληθυσμού της πόλη μας, πιστοποιούν ένα μεγάλο γεγονός.
Σαν Δήμαρχος αυτής της πόλης αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος και ευχαριστημένος από την συμμετοχή των συμπολιτών μας, για την ανάδειξη των εκδηλώσεων, του Κρυμμένου Θησαυρού, της Οδύσσειας, του Στοιχειού της ... Χάρμαινας, του Καρναβαλιού.
Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου, κατ’ αρχήν όλον αυτόν τον κόσμο που συμμετείχε αγόγγυστα, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, παρά την επιβληθείσα λιτότητα, εμείς και φέτος είχαμε εκδηλώσεις και μάλιστα άριστα οργανωμένες.
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα συνεργεία κατασκευών που εργάστηκαν για την κατασκευή του Στοιχειού, των αρμάτων και ότι άλλο χρειάστηκε.
Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους για την συμμετοχή τους στα δρώμενα.
Τέλος, προσωπικά να ευχαριστήσω επιχειρηματίες και καταστηματάρχες της πόλης μας, για τις δωρεάν προσφορές τους σε προϊόντα, υπηρεσίες, για το μεγάλο γλέντι που έγινε το βράδυ του Στοιχειού.
Τα Super Market «ΓΑΛΑΞΙΑΣ», «ΓΙΟΓΑΚΗΣ», «DIA»
Την κα Θεοδωροπούλου Έφη, Καφεκοπτείο «ΓΕΝΝΑΙΟΣ» για την προσφορά της σε ξηρούς καρπούς.
Την Επιχείρηση Ασημακόπουλου- Παπαθανάση και Σια για την προσφορά τους τόσο στα σουβλάκια και λουκάνικα όσο και για το ψήσιμο.
Τους Αρτοποιούς κ.κ. Αρβανιτά και Λύτρα για την προσφορά τους σε ψωμί.
Υ.Γ. Ζητώ συγνώμη εάν ξέχασα κάποιους συμπολίτες μας που βοήθησαν με δωρεές στις εκδηλώσεις.
Ευχαριστώ στην συνέχεια όλους τους συμπολίτες μας, που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις, ακόμη και σαν θεατές, διότι έδωσαν με την παρουσία τους την καλύτερη .
Στην φωτογραφία που μας έστειλαν φίλοι, ο Δήμαρχος Άμφισσας στην νύχτα των στοιχειών με τα χρώματα που επέβαλε η νύχτα και το κέφι της βραδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου