Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Στους δρόμους οι αγρότες ...

Έτοιμοι να μετακινήσουν τα τρακτέρ στους εθνικούς δρόμους την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου δηλώνουν οι αγρότες από 19 νομούς της χώρας που μετείχαν στο πανελλαδικό όργανο, το οποίο συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα του νομαρχιακού συμβουλίου στη Λιβαδειά.

Οι εκπρόσωποι των αγροτών από διάφορες περιοχές της χώρας αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκτίμησαν την κατάσταση και αποφάσισαν ότι το μόνο που τους απομένει είναι οι κινητοποιήσεις αφού όπως ... τόνισαν με την υφιστάμενη κατάσταση δεν υπάρχει μέλλον για την ελληνική γεωργία.
"Τα προβλήματα είναι γνωστά. Το μόνο που έχει αλλάξει σε σχέση με την περσινή περίοδο είναι ότι φέτος τα προβλήματα είναι περισσότερο οξυμμένα. Έτσι οι κινητοποιήσεις αποτελούν μονόδρομο", τόνισε ο εκπρόσωπος των Βοιωτών στο συντονιστικό όργανο, Γιώργος Τακμάκης.
Οι αγρότες εμφανίστηκαν δυσαρεστημένοι και από την τακτική της υπουργού Κατερίνας Μπατζελή, η οποία μια μέρα νωρίτερα στις 2 Ιανουαρίου πραγματοποίησε στο Δομοκό ανοιχτή συνάντηση με τοπικούς φορείς και αγρότες της Φθιώτιδας, όπου συζητήθηκαν ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος αλλά και ζητήματα ευρύτερης αγροτικής πολιτικής σε εθνικό επίπεδο.
πηγή: Ελευθεροτυπία
Από Βοιωτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου