Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Ούτε να μπείς ούτε να βγείς στην Τράπεζα Πειραιώς στην Άμφισσα

Νέα συστήματα τοποθέτησαν στην τράπεζα Πειραιώς στην Άμφισσα. Ψάχνεις κάπου για να μπεις αλλά δεν τα καταφέρνεις, η περιστρεφόμενη πόρτα αντικαταστάθηκε. Γρατζουνάς το τζάμι αλλά τίποτα , πρέπει ψάχνοντας να βρεις τις νέες οδηγίες χρήσεως πως θα καταφέρεις να μπεις. Τελικά αν είσαι νέος μορφωμένος και έξυπνος το βρίσκεις, πρέπει να πατήσεις ένα κουμπί αλλά και πάλι τα βάσανα σου δεν έχουν τελειώσει, γιατί βρίσκεσαι σε ένα προθάλαμο που δεν μπορείς να βγεις εκτός και ανακαλύψεις το δεύτερο κουμπί και τα καταφέρεις τελικά και μπεις.
Οι Τράπεζες που είναι κατ επάγγελμα κλέφτες έχουν σκεφθεί και την παραμικρή λεπτομέρεια για... να μην τους κλέβουν οι ερασιτέχνες της υπόθεσης που τις περισσότερες φορές βρίσκονται πίσω από τα σίδερα της φυλακής μετά από μία σύντομη καριέρα ληστειών τραπεζών.
Στην Τράπεζα είναι επαγγελματίες και ξέρουν πως να βγάζουν από την μύγα ξύγκι, αντί να προσλάβουν κάποιον υπάλληλο για να εξυπηρετεί τον κόσμο και να μην δουλεύουν οι υπάλληλοί της Πειραιώς μέχρι αργά θέλουν να φυλακίσουν και τους πελάτες τους, μην τυχόν και χάσουν καμία δεκάρα από τα ασφάλιστρα που πληρώνουν.
Δεν είναι βόδια οι πελάτες σας, ούτε κλέφτες ούτε φυλακισμένοι για να τους φέρεστε με αυτόν τον τρόπο.
Ανοίξτε καμιά πόρτα ο εγκλωβισμένος ληστής είναι πιο επικίνδυνος για τους πελάτες και τους υπαλλήλους από αυτόν που παίρνει τα χρήματα και φεύγει.

7 σχόλια:

  1. "Δεν είναι βόδια οι πελάτες σας, ούτε κλέφτες ούτε φυλακισμένοι για να τους φέρεστε με αυτόν τον τρόπο."

    Μάλλον βόδια είναι...

    Ο καθένας ξέρει να χειρίζεται μια αυτόματη διπλή πόρτα ασφαλείας, όπως έχουν εκατοντάδες τράπεζες στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας.

    Εξέλιξη κύριοι... εκτός αν κάποιοι ακόμα βλέπουν βιντεοκασέτες στην εποχή που και το dvd παλιώνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε δεν είναι εξέλιξη να είσαι κάθε στιγμή φυλακισμένος και αν γίνει διακοπή ρεύματος να μείνεις μεταξύ δύο πορτών ασφαλείας της τράπεζας.
    Οι φυλακισμένοι των Αθηνών και των μεγαλουπόλεων έχουν μάθει να ζουν σε φυλακή και να "δραπετεύουν" για τα Σαββατοκύριακα όσοι από αυτούς μπορούν.
    Αν σου αρέσει να ζεις φυλακισμένος είναι δικό σου πρόβλημα, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με την πρόοδο, αλλά με την αλλοτρίωση του ανθρώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι βόδια στην Αθήνα, ούτε φυλακισμένοι, είναι τα σκυλιά του Παβλωφ που εκπαιδεύονται να πατάνε κουμπάκια για να αυγατίζουν τα κέρδη των τραπεζών.
    Υπάρχει κανένα κουμπάκι για να μην κλέβουν στα επιτόκια των πιστωτικών καρτών, αυτό μάλιστα θα ήταν μοντέρνο, υπάρχει κανένα κουμπάκι να γλιτώνουμε τις κρυφές χρεώσεις, υπάρχει κανένα κουμπάκι για να πάρεις δάνειο , μιας και τα χρήματα στην τράπεζα στέρεψαν και μειώθηκε η πιστοληπτική της ικανότητα, τέτοια κουμπάκια θέλουμε , κουμπάκια σκλαβιάς έχουμε πολλά δεν χρειαζόμαστε περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eiste ipervolikoi. kala ta eipe o protos filos. akou an kopei to revma. skefteste ola ta apithana. an fovaste to revma na min mpenete se asanser min kopei to revma, oute se aftokinita me kedriko kleidoma min ta tinaksei i mpataria kai meinete mesa. oute ta mixanimata analipsis min sas kratisoun tin karta an kopei to revma, oute pistotikes kartes.tha eprepe na kserete oti aftes oi portes exoun mixaniko koumpi gia tin periptosi pou kopei to revma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλα σωστά τα λες, μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί να ταλαιπωρούμαστε για να μπούμε σε ένα κατάστημα.
    Αν ήθελαν να κάνουν επενδύσεις ας αγόραζαν κανέναν εκτυπωτή γιατί κάνουνε δύο ώρες να μας γράψουν τις κινήσεις στο βιβλιάριο.
    Αν ήθελαν επενδύσεις ας παίρνανε κανέναν υπάλληλο που μας έχουν πρήξει στο περίμενε και τώρα βάζουν και επιπλέον εμπόδια.
    Μπορεί εμείς να κάνουμε λάθος εσάς αν σας αρέσει αυτό το σύστημα μπορείτε να το εφαρμόσετε και στο σπίτι ή το μαγαζί σας και να δείτε τι χαρά θα νιώθουν οι καλεσμένοι σας και οι πελάτες που θα σας επισκεφτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H πόρτα αυτή είναι υψιστης ασφαλείας κι είναι ένα μέτρο προστασίας του καταστήματος, υπό του φόβους ταραχών στην δίκη Γρηγορόπουλου. Απόφαση της κεντρικής τράπεζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι αναρχικοί μπαίνουν από την κεντρική τζαμαρία στην τράπεζα όταν το αποφασίσουν και όχι από την κεντρική πόρτα.
    Η απόφαση αυτή είναι άσχετη με τους αναρχικούς και τα επεισόδια, εφαρμόζεται με κεντρική απόφαση για λόγους ασφαλιστηρίων συμβολαίων και για να μην πληρώνουν οι τράπεζες τα χρήματα που κρατούν στα χέρια οι καταθέτες σε περίπτωση ληστείας.
    Ταλαιπωρούν τον κόσμο για να γίνονται οι ληστείες έξω από τις τράπεζες και όχι μέσα σε αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή