Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Χορευτικό Λαογραφικού Ιστορικού Συλλόγου Πολυδρόσου

Εν' όψη της έναρξης των χορευτικών τμημάτων του Λαογραφικού Ιστορικού Συλλόγου Πολυδρόσου "Η Σουβάλα Παρνασσού", προσκαλούνται, τα μέλη του group και κάθε ενδιαφερόμενος που αγαπά τον χορό, να πλαισιώσει τα τμήματα αυτά. Υπενθυμίζεται ότι τα μαθήματα χορού αποτελούν μια ΔΩΡΕΑΝ παροχή του συλλόγου, για όσο καιρό τουλάχιστον υπάρχουν εξασφαλισμένοι πόροι.

Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσουμε ότι ο Λ.Ι.Σ. Πολυδρόσου είναι ένας Σύλλογος Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα. Κατά συνέπεια η υποστήριξη των δράσεων του οφείλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ σε συνδρομές και χορηγίες μελών, συγχωριανών και φίλων. Για τον σκοπό αυτό το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί όλους εσάς να γίνεται ενεργά μέλη, συμπαραστάτες και συνδρομητές συνδράμοντας με το συμβολικό ποσό των 20 ευρώ το χρόνο (+ 5 ευρώ εφ' άπαξ για εγγραφή).

Για εγγραφές μελών στο Σύλλογο και στα Χορευτικά Τμήματα μπορείτε να προσέλθετε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυδρόσου, όπου και πραγματοποιούνται τα μαθήματα χορού, τις ημέρες και ώρες που γίνονται τα μαθήματα. Για εναλλακτικούς τρόπους εγγραφής μελών καθώς και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία αποστείλετέ μας email ή στείλτε μας μήνυμα στο facebook.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου

Καλάκος Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου