Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Ψηφίστε στον διαγωνισμό "BEST POST AWARDS '09"

Ξεκίνησε ο Διαγωνισμός "BEST POST AWARDS '09" για αναρτήσεις σε ιστοσελίδες του 2009 ανάμεσα σε αυτούς που διαγωνίζονται είναι και δύο φιλικές ιστοσελίδες του Ιτεανετ, έχετε δικαίωμα να ψηφίσετε μέχρι 3 ποστ οπότε δείτε και αυτές και ενισχύστε τις γιατί αξίζουν.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ AUTOCARNET!


ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ.

Ξεκίνησε η μεγάλη ψηφοφορία για τον διαγωνισμό "BEST POST AWARDS '09" όπου μεταξύ των άλλων συμμμετέχει και το autocarnet στην κατηγορία "Μηχανοκίνηση". Έχετε τη δυνατότητα να ψηφίσετε μέχρι και 3 posts!

Μεταξύ των άρθρων του autocarnet που συμμετέχουν στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του καλύτερου Post της χρονιάς στον χώρο του αυτοκινήτου συμμετέχουν το άρθρο(τελευταία συμμετοχή στην 1η σελίδα) για το νέο Golf TSI 1.200CC με τα 105 τουρμπάτα άλογα το άρθρο για με θέμα "ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ;"(1η σελίδα) αλλά και το άρθρο της 8ης Ιανουαρίου 2009 με θέμα: "ΝΕΟ VW GOLF VI TSI 122PS: Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΩΝ "LIGHT" ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ"(5η συμμετοχή στην 2η σελίδα) το οποίο όπως θα ανακαλύψετε είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και ίσως από τα ελάχιστα αντίστοιχα Posts που ενσωματώνουν 60 περίπου σχόλια αναγνωστών. Εμείς τα υποστηρίζουμε και τα προκρίνουμε μεταξύ των άλλων δικών μας posts - που εσείς προτείνατε - δεδομένου ότι βρίσκονται διαρκώς στην κορυφή της επισκεψιμότητας!

Όσοι από εσάς ψηφίσετε αυτομάτως μπαίνετε στην κλήρωση για πλούσια δώρα που προσφέρει η LG! Περισσότερα στο site του διαγωνισμού.

Ημερολόγια ενός πατέρα
Καλημέρα,
Δυο από τα post του "Ημερολόγιου ενός πατέρα", είναι υποψήφια για τα Best Post Awards 2009.
Πρόκειται για το "Φθινοπωρινό ταξίδι στα Καστέλλια" στην κατηγορία "Ταξίδια"
και για το "Ο Ιόλας και ο Εγωιστής Γίγαντας" στην κατηγορία "Περιβάλλον"
Μπορείτε να τα ψηφίζετε στη διεύθυνση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου