Κυριακή, 12 Μαΐου 2013

Ο Αστέρας Ιτέας υποδέχεται σήμερα τον ΠΑΣ Πρέβεζας
Η Διοίκηση και οι παίκτες του Αστέρα Ιτέας καλούν το φίλαθλο κοινό της πόλης και του νομού να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας να ανέβει στην Γ΄ εθνική κατηγορία. Την Κυριακή 12/5 στο Δημοτικό Γήπεδο της Ιτέας θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας για τα πλέι οφ. ..

Ο Αστέρας υποδέχεται τον ΠΑΣ Πρέβεζας (ΑΓ. ΘΩΜΑΣ ΑΣ) και ο αγώνας αρχίζει στις 17:00. Ο Αστέρας θέλει την νίκη απέναντι στην Πρέβεζα για να έχει ένα καλό ξεκίνημα στην μάχη των μπαράζ και να αποκτήσει προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του. Η ιστορία της ομάδος έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίζει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Η διάθεση των εισιτήριων για των αγώνα της Κυριακής έχει ξεκινήσει. Οι τιμές τους κυμαίνονται στα 5 και στα 10 ευρώ. Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τις καφετέριες “Friends Cafe” , “Miami+” , “Poco Cafe” και το ζαχαροπλαστείο “Αρχοντικόν”.

Πρέπει όλοι να στηρίξουν την ομάδα και να δείξουν σε αυτά τα ντόπια παιδιά που αγωνίζονται ότι η προσπάθεια που κάνουν τα τρία τελευταία χρόνια αναγνωρίζεται από τους φίλους της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου