Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Εκρήξεις στο Μαραθώνιο της Βοστόνης με νεκρούς και δεκάδες τραυματίες (video)


Σύμφωνα με νεώτερες  πληροφορίες από τις αρχές  τρεις είναι οι νεκροί οι τραυματίες υπερβαίνουν τους 40. Τα γύρω κτίρια έχουν εκκενωθεί ενώ την υπόθεση ερευνά το τμήμα αντιτρομοκρατικής του FBI, που σημαίνει ότι υπάρχουν  ενδείξεις ότι μπορεί να πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα.
Δύο μεγάλης ισχύος εκρήξεις σημάδεψαν τον Μαραθώνιο της Βοστόνης στο σημείο όπου βρισκόταν η γραμμή του τερματισμού. Εκπρόσωπος του Boston Marathon, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν πρόκειται να επιτραπεί σε κανένα η είσοδος ή η έξοδος από το κτίριο του ξενοδοχείου που βρίσκεται η έδρα του μαραθωνίου.
Οι εκρήξεις σημειώθηκαν λίγο πριν τις 3 το απόγευμα της Δευτέρας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν αρκετές απώλειες. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η έκρηξη ήταν τρομακτική ενώ στη σκηνή υπάρχουν διαμελισμένα θύματα.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 12 άτομα που έχουν υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς. Δεν υπάρχουν ακόμα ενδείξεις για το αν οι εκρήξεις αποτελούν τρομοκρατικό χτύπημα ενώ τα media των ΗΠΑ να αναφέρουν ότι οι εκρήξεις μπορεί να προκλήθηκαν από κάποιο πρόβλημα στο δίκτυο φυσικού αερίου της πόλης.

Written by

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου