Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Αλεύρι...«Χωρίς Μεσάζοντες»

Το Ε.Κ.Ναυπακτίας.Δωρίδας και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας-Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας σε συνεργασία με το Δήμο Δωρίδας ολοκλήρωσαν με επιτυχία την παράδοση αλευριού της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιλκίς, σε 604 οικογένειες.
Η διανομή έγινε στο πλαίσιο της διάθεσης προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» με 0,56 € το κιλό, ενώ η διατεθείσα ποσότητα ανήλθε συνολικά σε 24.460 κιλά.
Θα πρέπει να σημειωθεί...
ότι η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιλκίς προσέφερε 150 κιλά αλεύρι, το οποίο θα διατεθεί σε οικογένειες ανέργων συμπολιτών μας.
Επίσης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας συλλογής μεταχειρισμένων ελαίων, συγκεντρώθηκαν 160 κιλά λάδι. Το ΕΚΝΔ παρέδωσε  την ποσότητα αυτή στην εταιρεία ανακύκλωσης για επεξεργασία. Ανταποδοτικά η εταιρεία θα παρέχει υγρά καθαρισμού, τα οποία θα διανεμηθούν σε σχολεία.
Ευχαριστούμε τους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου για την πολύτιμη αρωγή τους, το Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 1ΓΕΝ για την υποστήριξη στην προσπάθεια αυτή και όλους τους εθελοντές συμπολίτες μας, χωρίς την έμπρακτη στήριξη των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η επιτυχής υλοποίηση των συγκεκριμένων πρωτοβουλιών.
Το Ε.Κ.Ν.Δ. σε πείσμα των ολοένα και δυσκολότερων καιρών επιδιώκει την έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη προς τους άνεργους συμπολίτες και τη δοκιμαζόμενη τοπική κοινωνία.
Ε.Κ.Ν.Δ. – ΕΕΚΕ-Παράρτημα Ν&Δ – Δήμος Δωρίδας
http://astronafpaktos-news.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου