Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΙ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΣΤΟ ΔΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
11/11/2012

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΙ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΣΤΟ ΔΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ
   Στο Δημοτικό  Συμβούλιο Δ. Δελφών που έγινε 1-11-2012 συζητήθηκε το θέμα του ΤΕΙ Άμφισσας. Στην τοποθέτηση του ο εκπρόσωπος της Δημοτικής Κίνησης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» Παν. Μέγκος υπογράμμισε ότι η ψήφιση των μέτρων εμπεριέχει και την κατάργηση ...
σχολών σαν το ΤΕΙ Άμφισσας. Επομένως η βουλευτής του νομού εκφράζοντας τη θέληση των συμπολιτών μας πρέπει να τα καταψηφίσει. Και αυτή τη πρόταση πρέπει να υιοθετήσει το ΔΣ.
          Φυσικά ΟΛΕΣ οι λοιπές δυνάμεις αρκέστηκαν σε γενικές καταγγελίες για τα μάτια του κόσμου και επίθεση στον εκπρόσωπο μας- γιατί τους χάλαγε την σούπα. Η Βουλευτής δεν παραβρέθηκε γιατί κατά δήλωση του δήμαρχου θα πήγαινε πρωί στην Μυτιλήνη ανεξάρτητα αν μετά λίγη ώρα κατά δήλωση του προέδρου Δ.Σ ήταν σε συνάντηση με τον υπουργό παιδείας για το ΤΕΙ , χωρίς ποτέ επίσημα να γνωστοποιήσει τι ειπώθηκε και τί έγινε.
          Η αντιπεριφερειάρχης κ.Γαζή δεν παραβρέθηκε λόγω ασθένειας αλλά έστειλε ειδικό σύμβουλο ο οποίος δεν μίλησε. Πάντως ο κ. Περγαντάς κάνει την «πάπια» στην Λαμία για το ΤΕΙ της Άμφισσας. Ο κ. Δήμαρχος προσπάθησε να αποποιηθεί των ευθυνών αλλά δεν τα κατάφερε. Τόσο ο πρόεδρος του ΔΣ  όσο και ο καθηγητής δημ. Σύμβουλος του σάλπισαν υποχώρηση μετά πολλών παιάνων. ΕΤΣΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΝΑ ΕΣΠΑΣΕ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΤΕΘΛΑΣΜΕΝΗ.
Προς το παρόν μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με την τοποθέτηση του Π. Μέγκου στην διεύθυνση

http://politesstoproskinio.wordpress.com
ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου