Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Γενέθλια, ακόμα μια χρονιά στην πλάτη του Iteanet, ακόμα σταθερά πρώτο στις προτιμήσεις σας

Πρώτο στην κατάταξη Alexa το Iteanet
Αγαπητοί φίλοι σας ευχαριστούμε για να μηνύματα και τις ευχές στην σελίδα μας στο Facebook. Ομολογούμε πως ξεχαστήκαμε και παραμελήσαμε την επέτειό των γενεθλίων  μας.

3-10-2008 έγινε η αρχή

Όταν ξεκινήσαμε έψαχνες την είδηση από την περιοχή στο διαδίκτυο με το μικροσκόπιο ενώ σήμερα υπάρχουν τόσα μέσα που δεν ...
προλαβαίνεις να τα διαβάσεις. 
Συνεχίζουμε από τότε μια προσπάθεια επικοινωνίας και ενημέρωσης

Οι συνάδελφοι που έχουν ιστολόγια  γνωρίζουν την ποσότητα του χρόνου  που απαιτείται. Έχουμε και έχετε διαπιστώσει με λύπη ότι αρκετοί φίλοι έχουν ήδη σταματήσει κάποιες αξιόλογες προσπάθειες.
 
Στο πέρασμα του χρόνου περάσαμε διάφορες φάσεις με εντονότερη και λιγότερο έντονη δραστηριοποίηση στη σελίδα , ωριμάζοντας μέσα από τις δυσκολίες κάθε νέας περιόδου περνώντας από τις δικές σας εξετάσεις καθημερινά και παραμένοντας επιτυχώς στην πρώτη θέση των προτιμήσεών σας μέχρι σήμερα.

Αυτό που μας κάνει και συνεχίζουμε είναι η ανάγκη της έκφρασης που δεν τελειώνει ποτέ. Ο τρόπος που φιλτράρουμε τις ειδήσεις είναι η προσωπικότητα της σελίδας μας.
Καλή δύναμη να έχετε αγαπητοί blogers της περιοχής και εσείς αναγνώστες καλά να περνάτε και καλή συνέχεια στην περιήγησή σας στο διαδίκτυο.


1 σχόλιο: