Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση μελών της «Χρυσής Αυγής»


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η κομματική οργάνωση Ιτέας του ΚΚΕ καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση μελών της «Χρυσής Αυγής» ενάντια σε μαθητές μπροστά στο μόλο της Ιτέας. Πιο συγκεκριμένα μέλη της «Χρυσής Αυγής» που επέβαιναν σε πούλμαν  επιτέθηκαν σε ανήλικους μαθητές το βράδυ του Σαββάτου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των παιδιών....
Τέτοια μορφώματα, τέτοια δημιουργήματα του αστικού πολιτικού συστήματος που τροφοδοτούνται από τα αστικά κόμματα καταπώς τους βολεύει, αντιμετωπίζονται μόνο με ισχυρό εργατικό - λαϊκό κίνημα. Άλλωστε, η «Χρυσή Αυγή» είναι εργαλείο στα χέρια των αστών για να τσακίσουν το εργατικό κίνημα, τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Δική τους λοιπόν είναι η «Χρυσή Αυγή» και ο μόνος που μπορεί να της κόψει τη φόρα είναι ο λαός και το κίνημα που θα στοχοποιεί και θα παλεύει να ανατρέψει το αστικό σύστημα σε όλες του τις μεταμφιέσεις και εκφάνσεις.
Αλλά και η αντιμετώπιση και το τσάκισμα τέτοιων φαινομένων μόνο από το οργανωμένο μαζικό λαϊκό κίνημα μπορεί να έχει αποτελέσματα.
Οι νέοι και οι νέες των λαϊκών οικογενειών που ψήφισαν τη «Χρυσή Αυγή» πρέπει να την εγκαταλείψουν και να συμπαραταχτούν με την τάξη τους και το ΚΚΕ. Μόνη απάντηση σε όλα αυτά τα μορφώματα είναι η συμπαράταξη με το ΚΚΕ. Οι μαθητές γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι ήταν και είναι δίπλα τους στους αγώνες. Καλούμε τους νέους και τις νέες της περιοχής να δώσουν μαχητικό παρόν 38ο φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ που θα γίνει το Σάββατο 1 Σεπτέμβρη στην πλατεία εθνικής αντίστασης στην Άμφισσα.

Κ.Ο. Ιτέας του ΚΚΕ

2 σχόλια:

  1. Και εσείς ρε σύντροφοι τι κάνατε όταν κτυπησαν το παιδι; Ήσασταν στη παραλία άραχτοί,κοιτουσατε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οτι εκανες και εσυ ...

    ντροπη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή