Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Συγκέντρωση στον Μώλο της Ιτέας ενάντια στις προκλήσεις της Χρυσής Αυγής

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη μαζικότητα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που είχαν καλέσει οι "Πολίτες στο Προσκήνιο" στον Μώλο της Ιτέας για τον άγριο ξυλοδαρμό νέου της πόλης μας από διερχόμενα με πούλμαν μέλη της Χρυσής Αυγής.
Εκφράστηκε η αγανάκτιση του κόσμου της πόλης μας για τα φαινόμενα της φασιστικής βίας που έρχονται να στηρίξουν την...
κυβέρνηση πολιτικής της Τρόικας.
Η Συγκέντρωση συνεχίστηκε με πορεία που κατέληξε στο Αστυνομικό τμήμα Ιτέας με στόχο να καταδείξει την στην ουσία κάλυψη της αστυνομίας στις φασιστικές ομάδες. Καμία σύλληψη δε ν έγινε καμία προσαγωγή ενώ αντίθετα η αστυνομία έδιωξε στα γρήγορα τα πούλμαν των μελών της Χρυσής Αυγής.
Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για την Δευτέρα στις 7:00 στον Μώλο για να σβηστούν τα φασιστικά συνθήματα από τους τοίχους την πόλης.
Στο αστυνομικό τμήμα

8 σχόλια:

  1. Συγνώμη κιόλας που θα ξεφύγω από το θέμα, αλλά αφού κάνετε τον κόπο και γράφετε, κάντε έναν έλεγχο στα κείμενα που ανεβαζετε. 11 λέξεις είχε όλες κι όλες ο τίτλος και τις δύο τις γράψατε λάθος. Μα... Λωλος? Πάλι καλά που δεν μπηκε Κ αντί για Λ.

    Πάντως για τα δεδομένα της Ιτέας η συγκέντρωση ήταν πρωτόγνωρη. Παιδεία είναι το μόνο όπλο ενάντια σε κάθε τι. Αλλά τόση παιδεία που χρειάζεται για να εκπολιτιστουν οι ΧΑ ούτε σε 1000 χρόνια δεν θα την βρούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν κάνετε την πόλη μας "γκέτο" και την απομονώσετε από τους περαστικούς από το εισόδημα των οποίων ζουν οικογένειες, μαζέψτε καλύτερα τα προβληματικά από την παραλία και εξηγήστε τους ότι η ζωή δεν είναι όπως τη δείχνει η τηλεόραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε χρυσαυγίτη 9:13
    Ποιος είσαι ο Γιώργος ο Καρδαράς που έφερες βόλτα τους φίλους σου στην Ιτέα;
    Αν περιμένεις να τα οικονομήσεις από 50 φασίστες καλύτερα να αρχίσεις να πουλάς τον Λώλο σου που λέει και ο πρώτος ανώνυμος, μπορεί να βγάλεις περισσότερα.
    Προβληματικοί είναι οι φασίστες και όλο τους το όσοι και όχι όσοι βλέπουν τον φασισμό και αντιδρούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι 100 αυτοι ανθρωποι αφησαν λεφτα στην Ιτεα και στο πηγαινε και στο ελα, ηταν ΚΟΣΜΙΟΙ και δεν δημιουργησαν προβλημα. Εσεις κ.κ. "αριστεροι" ειστε ολοι ή στο δημοσιο ή συνταξιουχοι και δεν ξερετε τί ειναι στο τελος του μηνα να μην εχεις να πληρωσεις τις υποχρεωσεις σου...μωκο λοιπον. Οσο για τα "παιδια" το ξερουμε οτι μια παρεα κακομαθημενα εχει κανει την Ιτεα βιλαετι και προκαλουν συνεχως βασιζομενοι οτι εμεις οι υπολοιποι ειμαστε ανεκτικοι...βρηκαν ομως τον μαστορη τους. Ειδοποιηστε τα "παιδια" οτι ολα εχουν ορια και η υπομονη και ανεκτικοτητα μας σιγα-σιγα εξαντληται....

      Διαγραφή
    2. Άσε τα ψέματα φιλαράκι.
      Ποιός είσαι ο Καρδαράς που θέλει να παραστήσει ότι έχει γραφείο τουρισμού και έφερε τους φασίστες για θα τα κονομίσουμε.
      Θέλατε να τρομοκρατήσετε την νεολαία της πόλης που πριν 15 μέρες σας γιούχαρε και σας πήρε στο κυνήγι. Γι αυτό το παληκαράκι έριξε νερό στον Καρδαρά τον υποψήφιου Βουλευτή σας που ήρθε να μας το παίξει πολλά βαρύς με δύο πούλμαν Χρυσαυγήτες για συνοδεία.
      Δεν είστε πελάτες για κανένα μαγαζί ζημιά είστε και να μην ξαναπατήσετε στην πόλη μας.
      Για κοίτα κάτι τύπους που παρουσιάζουν τους μεταμφιεσμένους ψυχασθενείς με την φράτζα και το μουστακάκι του Χίτλερ για πελάτες.
      Πές μας το ονοματάκι σου ρε ανώνυμε να δούμε ποιός είσαι εσύ που λες ότι η νεολαία της πόλης μας βρήκε τον μάστορά της από τους φασίστες.
      Πές μας το ονοματάκι σου ρε θρασύδειλο υποκείμενο, να σε μάθουμε. η μήπως περιμένεις να ξαναφέρεις τα πούλμαν με τους νταβάδες για να παρουσιαστείς.
      Α να χαθείς χαμένο κορμί .
      Τολμάς και γράφεις ανώνυμα για να απειλήσεις την νεολαία της πόλης ότι η υπομονή σας ρε φασίστες εξαντλείται.
      Όσα περισσότερα κάνετε και λέτε τόσο αποκαλύπτεστε σε όλη την κοινωνία.

      Διαγραφή
    3. οκ φιλος κανενα προβλημα αφου δεν θελεις να σου αφηνουνε λευτα στην πολη σου μην βγειτε και να κανετε δηλωσεις του τυπου δεν εχουμε τουρισμο δεν εχουμε λευτσ και τετιες μαλακιες

      Διαγραφή
    4. Οι φασίστες διώχνουν τους τουρίστες.
      Ποιος γουστάρει να κάθεται δίπλα σε συμμορίες που θαυμάζουν τον Χίτλερ βάζουν την "στολή" τους και βγαίνουν παγανιά για να χτυπήσουν όσους δεν τους γεμίζουν το μάτι;
      Αν έχεις μαγαζί στην Ιτέα πες μας ποιος είσαι για να ξέρουμε σε ποιους δίνουμε τα ωραία χρήματά μας. Η παραλία κάθε βράδυ ήταν γεμάτη και η πόλη δεν περιμένει 50 καραφλούς για να ζήσει. Τα χρήματα που άφησαν δεν φτάνουν ούτε για τις αξονικές και τις μαγνητικές που έκανε το παιδί που χτυπήσατε.
      Όσο κρυβόσασταν και δεν φανερώνατε ότι είστε φασίστες μπορούσατε να δημιουργήσετε κλίμα γιατί αυτά που λέγατε ο κόσμος νόμιζε ότι είναι απόψεις που υπάρχουν γενικά στην κοινωνία, με τον αιφνιδιασμό είχατε αποτελέσματα.
      Από τότε που πήρατε θάρρος και αρχίσατε να αποκαλύπτεστε τελειώνει για σας το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Ότι αναστάτωση μπορούσατε να προκαλέσετε την προκαλέσατε αρχίζετε πλέον και καταγράφεστε, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, οδοντίατροι δικηγόροι, μηχανικοί, μαγαζάτορες, θα αρχίσετε να εισπράττετε από τον κόσμο τα αποτελέσματα της αντικοινωνικότητας σας.

      Διαγραφή
  4. Τελικά ρε φασιστάκια είστε και πολύ θρασύδειλα πλάσματα.
    Ούτε στο μικρό του δακτυλάκι δεν το φτάνετε το παιδί που χτυπήσατε.
    Κρύβεστε ανώνυμα και απειλείτε και αυτός ήρθε μπροστά στην μούρη σας και απάντησε στις προκλήσεις σας με ένα ποτήρι νερό στον τοπικό αρχηγό σας.
    Κρυφτείτε παρακρατικά υποκείμενα. Με τις πλάτες του κράτους υπάρχετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή