Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΙΚ.ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ

ΟΥΓΚΑ - ΟΥΓΚΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ -/- ΜΟΥΓΚΑ-ΜΟΥΓΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ...

Αυτοί που θα ...ξεβρόμιζαν τον τόπο, κάνουν πλάτες στους Τραπεζίτες...

Γι αυτό τους φτιάξανε, για να μας κλέβουν οι τραπεζίτες και οι οικονομικά ισχυροί και να λένε ότι φταίνε ...οι  μετανάστες,


Με επιτακτική πλέον την υποχρέωση της κυβέρνησης να έρθει στη Βουλή και να ενημερώσει τι γίνεται με τη σκανδαλώδη μεταβίβαση της Αγροτικής Τράπεζας στην Πειραιώς, έχει κατατεθεί αιτήμα για σύγκληση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων....
Πάντως, ο αρμόδιος για την πώληση - σκάνδαλο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας, ενδέχεται και να αποφύγει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, καθώς ακόμη δεν έχει συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός υπογραφών βουλευτών για να κληθεί στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων. Ο κανονισμός της Βουλής ορίζει ότι πρέπει να υπάρχει αίτημα από τα 2/5 των μελών της επιτροπής.


Εχουν συνυπογράψει μεχρι στιγμης μόνο οι 12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, οι 3 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και οι 2 του ΚΚΕ.


Αντίθετα, οι 2 βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ., οι 6 του ΠΑΣΟΚ, οι 23 της Ν.Δ. και οι 3 της Χρυσής Αυγής, μπλόκαραν την διαδικασία.


Έτσι, έως τώρα, από τους 51 βουλευτές, τη σύγκληση της Επιτροπής έχουν ζητήσει οι 17 και χρειάζεται να υπογράψουν τουλάχιστον άλλοι δύο βουλευτές για να συμπληρωθούν τα 2/5.


Η Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τους λόγους που την έκαναν να συμπορευτεί με την κυβερνητική πλειοψηφία.
LEFT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου