Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

ΦΩΤΟ – Νορβηγία: Ο «μακελάρης» χαιρετά ναζιστικά στο Δικαστήριο


Βορίδης ΛΑΟΣ Χρυσή Αυγή οι ιδεολογικοί φίλοι του ρατσιστή δολοφόνου.
Ο μακελάρης του Όσλο χαιρέτισε φασιστικά στο δικαστήριο.
 Ο Αντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ απευθύνθηκε στο ακροατήριο του δικαστηρίου του Όσλο με ναζιστικό χαιρετισμό όταν άρχισε η δίκη του σήμερα για τη σφαγή 77 άνθρωποι τον περασμένο Ιούλιο στη Νορβηγία.
Μόλις οι αστυνομικοί του έβγαλαν τις χειροπέδες, ο Μπρέιβικ ύψωσε την δεξιά ...
του γροθιά προς το ακροατήριο που αποτελούν, οικογένειας των θυμάτων, επιζήσαντες και δημοσιογράφοι. Ο χαιρετισμός αυτός, εξηγεί στο μανιφέστο του αντιπροσωπεύει τη δύναμη, την τιμή και την πρόκληση απέναντι στους μαρξιστές τυράννους της Ευρώπης".


Ο 33χρονος ακροδεξιός εξτρεμιστής παραδέχτηκε τις πράξεις του, αλλά δήλωσε αθώος.
"Παραδέχομαι τα γεγονότα, αλλά δεν παραδέχομαι την ενοχή μου", τόνισε όταν ρωτήθηκε από την πρόεδρο του δικαστηρίου Ελιζαμπέτ Αρντζεν.
Οι συνήγοροί του είχαν ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα πως ο Μπρέιβικ θα δηλώσει "αθώος" και θα ισχυριστεί πως βρισκόταν σε "νόμιμη άμυνα" απέναντι στους "προδότες της πατρίδας του".
Ο Μπρέιβικ που δήλωσε ότι είναι συγγραφέας, τόνισε λίγο νωρίτερα πως δεν αναγνωρίζει τη νομιμότητα του δικαστηρίου. "Δεν αναγνωρίζω τα νορβηγικά δικαστήρια. Λαμβάνετε εντολές από πολιτικά κόμματα που υποστηρίζουν την πολυπολιτισμικότητα", είπε χαρακτηριστικά.
Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια γύρω και μέσα στο δικαστήριο και το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης μεγάλο για την εκδίκαση της υπόθεσης αυτής, που είναι η αιματηρότερη στην ιστορία της Νορβηγίας από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η πρώτη ημέρα είναι αφιερωμένη κυρίως στην ανάγνωση του κατηγορητηρίου και σε προκαταρκτικές παρατηρήσεις του υπουργείου Δημόσιας Τάξης το οποίο κατηγορεί τον Μπρέιβικ για τρομοκρατία.
Η εισαγγελέας Ινγκα Μπέζερ Ενγκ διάβασε το κατηγορητήριο και τα ονόματα των θυμάτων του Μπρέιβικ που έχασαν τη ζωή τους είτε στις βομβιστικές επιθέσεις στο Όσλο, ή στο νησί Ουτόγια.

 Αμετανόητος ο ρατσιστής δολοφόνος.

Τέτοια κουμάσια θέλουν να βάλουμε στην Ελληνική βουλή, αλλά ο Ελληνικός λαός γνώρισε και τον φασισμό και τους φασίστες και δεν μπορούν να του επιβληθούν. Μόνο μερικοί καθυστερημένοι κομπλεξικοί που αναζητούν να βρουν μια οποιαδήποτε ταυτότητα ακόμα και αυτή του δολοφόνου ρατσιστή υπάρχουν . Αυτούς θα ακολουθήσει ο Ελληνικός λαός;
Τα αγαπημένα του κόμματα και οργανώσεις στην Ελλάδα, τα οποία δεν είναι άλλα από αυτά τις ακροδεξιάς.




Στα αγαπημένα του Νορβηγού δολοφόνου βρίσκονται λοιπόν το "Ελληνικό Μέτωπο" του Μάκη Βορίδη, το Λά.Ο.Σ., η "ΠΑΤΡΙωτική Συμμαχία" (οργάνωση του Μιχαλολιάκου και παρακλάδι της Χρυσής Αυγής), η εφημερίδα "Ελεύθερος Κόσμος" του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου (τέως υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής και παρ' ολίγον υποψηφίου με το Λά.Ο.Σ.), η Χρυσή Αυγή και το περιοδικό της "Αντεπίθεση".

Ξεφυλλίζοντας το "Μανιφέστο" ανακάλυψα πως οι βλέψεις και τα όνειρα του Breivik ταυτίζονται ακόμα περισσότερο, σε ανατριχιαστικό βαθμό, με αυτά της ελληνικής ακροδεξιάς.

Στο κεφάλαιο "3.143 Creating a New Europe and a new Middle East" (σελ. 1317), όπου αναλύει τα σχέδια του για τη μελλοντική "καθαρισμένη" Ευρώπη και Μέση Ανατολή, δείτε πόσο ευφραίνει την καρδιά του ελληνικού ακροδεξιού χώρου:


Το 20% της Αλβανίας πηγαίνει στην Ελλάδα, το άλλο 20% στο Μαυροβούνιο και το 60% στους χριστιανούς Αλβανούς. Οι μουσουλμάνοι θα μεταφερθούν στην Ανατολία.
Με λίγα λόγια μας δίνει την "πολυπόθητη" βόρεια Ήπειρο.


"Ελλάς Κύπρος Ένωσις" και οι Τουρκοκύπριοι πετιούνται στην Ανατολία κι αυτοί, μαζί με τους Αλβανούς.

Και το καλύτερο:


Παίρνουμε Ίμβρο, Τένεδο, μικρασιατικές ακτές, ανατολική Θράκη, τη Μπόλη και την Αγιασοφιά.
Με αυτό μάλιστα εκπληρώνεται και η προφητεία του γερο-Παΐσιου, που αναφέρει πως το ξανθό γένος είναι αυτό που θα μας δώσει πίσω τη Μπόλη, μόνο που αυτό δεν θα είναι τελικά οι Ρώσοι με  τον Πούτιν, όπως ισχυρίζεται ο Λιακόπουλος, αλλά οι Νορβηγοί με τον Breivik...

Ορίστε και ο χάρτης:




Όλα τα παραπάνω  σχέδια αποτελούν, κατά γράμμα, πολυπόθητα όνειρα και φαντασιώσεις του Καρατζαφέρη, του Άδωνη Γεωργιάδη, της συμμορίας "Χρυσή Αυγή" και κάθε άλλου ελληνικού φασιστοειδούς. Όνειρα που εκπληρώνει γενναιόδωρα ο ομοϊδεάτης τους Νορβηγός στα αρρωστημένα του σχέδια για την "καθαρή" Ευρώπη.

Η μόνη τους διαφορά είναι, ότι ο Breivik έκανε και το επόμενο βήμα.
bit.ly/qRaEDk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου