Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Μια κραυγή Αγωνίας και Απόγνωσης…από τους συνταξιούχους ΙΚΑ της Φωκίδας

Φεβρουαρίου 10, 2012.
Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ του νομού Φωκίδας, έστειλαν μια επιστολή Αγωνίας και Απόγνωσης στην Εξουσία:
Αριθ. Πρωτ.: 1. Άμφισσα 30/1/2012
Προς 1. Γραφείο του Πρωθυπουργού της Κυβέρνησης κ. Λουκά Παπαδήμο
2. Κοινοβουλευτικές Ομάδες Κομμάτων.
3. Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.
4. Τοπικά Μ.Μ.Ε.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Φωκίδας, εκφράζει τη θλίψη μας και ...
την οργή μας απέναντι στο Συνεταιρισμό των τριών κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ που με λύσσα όρμησαν πάνω στους Συνταξιούχους και άρχισαν: Μείωση συντάξεων-μείωση έως κατάργηση των επικουρικών. Μείωση έως κατάργηση δώρων και επιδομάτων. Αυξήσεις στα φάρμακα, υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας (ΙΚΑ). Αυξήσεις φωτιά στη ΔΕΗ και στο πετρέλαιο. Αύξηση του ΦΠΑ με αποτέλεσμα αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης. Φοροχαράτσια σε εφορία και ΔΕΗ ακόμη και τα επόμενα χρόνια.


Εμείς κύριοι δεν χρεώσαμε την Ελλάδα, πληρώναμε κανονικά στην εφορία και στα ταμεία του ΙΚΑ επικουρικό. Είναι χρήματα δικά μας και έπρεπε τα χέρια σας να είναι πιο κοντά για να κόβεται τις συντάξεις μας.  Να πληρώσουν αυτοί που έπαιξαν τα χρήματα του ΙΚΑ στο χρηματιστήριο. Αυτοί με τα σκάνδαλα. Αλλά κόρακας κοράκου μάτια δεν βγάζει; (Αίσχος).  Θα σας θυμόμαστε εμείς, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Α! και κάτι άλλο να φυλάξετε τις συντάξεις εργατοπατερισμού διότι έχετε πολλούς μέσα στην κυβέρνηση. Το καλό που έχετε να κάνετε να φύγετε, να απαλλαχτεί ο λαός της Ελλάδας. Εσείς χρεώσατε το Κράτος όχι εμείς.-
Για την Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Φωκίδα.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας Ρήγας Ευθύμιος Γεωργαντάς Νίκος.
 http://siopilipliopsifia.gr

1 σχόλιο:

  1. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΑΓΟΡΑΣΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ 12.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ (ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ )ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΥΠΕΡ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΜΑΣ ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΟΥΛΕΣ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΚΗΦΗΝΩΝ.ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ¨ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΘΕΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ,ΑΠΟ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΓΛΥΚΟ ΨΩΜΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή