Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΖΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΗ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟ

Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Αστέρα Ιτέας μας στάλθηκε και  αφορά τον αγώνα Αετό Λιδορικίου Αστέρα Ιτέας που διεξήχθη χθές και τελείωσε με σκορ 3-3 .
Η ισοπαλία αυτή στέρησε δύο πολύτιμους βαθμούς από τον Αστέρα Ιτέας που εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση της Βαθμολογίας
Δείτε την ανακοίνωση...ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΤΖΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΟΦΣΑΙΤ Ο ΕΠΟΠΤΗ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΩΣΤΟΣΟ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΓΚΟΛ.
ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΘΕΣΗ ΟΦΣΑΙΤ.
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΕΚΟΨΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΩΝΤΑΣ ΟΦΣΑΙΤ ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΝ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ .
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΔΙΑΚΑΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΡΙΤΩΝ .
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ.
ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου