Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΟΧΙ του Δημοτικού Συμβουλίου Δωρίδας στις ανεμογεννήτριες

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δωρίδας στις 19/1/2011 συζητήθηκε η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου "Αιολικοί Σταθμοί Παραγωγής Ηλεκτρικής ενέργειας στις θέσεις "Πλαστρέικα" και "Κουτσούκια" του Δήμου Δωρίδος.
Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν αρκετοί κάτοικοι των Κοινοτήτων Μαλαμάτων και Μανάγουλης οι οποίοι είναι αντίθετοι με την εκτέλεση του έργου. 
Από την αρχή διαφάνηκε ...τόσο η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής  όσο και της μείζονος αντιπολίτευσης ενάντια στην εκτέλεση του έργου. Η συζήτηση κύλησε ήρεμα με τις τοποθετήσεις του εισηγητή της πλειοψηφίας και των προέδρων των Κοινοτήτων Μανάγουλης και Μαλαμάτων που ήταν και οι άμεσες θιγόμενες περιοχές. Την συζήτηση προσπάθησε να δυναμιτίσει ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Τάσος Παγώνης ο οποίος προσπάθησε να ρίξει ευθύνες στην Δημοτική Αρχή γιά ολιγωρία και αποποίηση ευθύνης γιατί δεν είχε φέρει το θέμα προς συζήτηση μέχρι σήμερα. Τα πνεύματα ηρέμησαν και το Συμβούλιο με ομόφωνη απόφασή του δεν ενέκρινε την μελέτη του έργου γιατί θα υποβαθμίσει την ανάπτυξη της περιοχής.
Αλήθεια σύσσωμη η ελάσσονα αντιπολίτευση που ήταν?  
http://efpaliopress.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου