Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Tην επικύρωση της δανειακής σύμβασης από την παρούσα Βουλή ζητεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, οι μάσκες πέσανε

 Τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε απο τα δύο κόμματα που κατακλέψανε το Ελληνικό κράτος. Στην δύσκολη στιγμή αποφασίζουν να βοηθήσουν και τα δύο μαζί τα οικονομικά αφεντικά τους. Δώρο στους σπόνσορες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ πλέον η Ελλάδα.

Τη συγκρότηση προσωρινής μεταβατικής κυβέρνησης με αποκλειστικό αντικείμενο τη διεξαγωγή εκλογών και την επικύρωση της δανειακής σύμβασης από την παρούσα Βουλή ζητεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς....

Ο κ. Σαμαράς επισήμανε ότι εδώ που έφτασαν τα πράγματα με την πολιτική της κυβέρνησης, η νέα δανειακή σύμβαση έχει γίνει αναπόφευκτη και πρέπει να διασφαλιστεί.
Διευκρίνισε πάντως πως η ΝΔ διατηρεί τις διαφωνίες της με τα μέτρα πολιτικής που εφαρμόζονται σήμερα, αλλά δεν διαφωνεί με τους στόχους της σύγκλισης.
Όπως υπογράμμισε, η νέα δανειακή σύμβαση πρέπει να πάψει να αποτελεί «εκκρεμότητα» για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη και η έκτη δόση πρέπει να ξεμπλοκάρει το ταχύτερο, ώστε οι εκλογές να γίνουν υπό συνθήκες ομαλές.
Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές θα ενώσει το λαό, αλλά και τον ελληνισμό - εντός και κι εκτός Ελλάδας - για να βγει η πατρίδα μας από την κρίση.
«Το αίτημα για άμεση διεξαγωγή εκλογών είναι αδιαπραγμάτευτο από την πλευρά μας, αλλά και από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Ο λαός πρέπει να αισθανθεί ξανά ασφαλής στον τόπο του, σταθερά μέλος της Ευρώπης και υπεύθυνος για την τύχη του. Η Νέα Δημοκρατία είναι εγγύηση και για την ασφάλεια και για την ευρωπαϊκή μας θέση, για την παραμονή μας στο ευρώ και για την ελεύθερη έκφραση της θέλησης του ελληνικού λαού», κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ.
http://www.naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου