Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Χριστούγεννα στην ΄Αμφισσα!

Τι και αν ακόμη ειναι αρχές Νοεμβρίου,τι και αν οι πολιτικοί μας γύρισαν δεκαετίες πίσω και μας έκαναν  φτωχούς και επαίτες του ΔΝΤ,ο Δήμος Δελφών δεν το βάζει κάτω και  προχωρά  στην προετοιμασια για τη δημιουργία γιορταστικού κλίματος στην πόλη της ΄Αμφισσας.
Αγαπητοί φίλοι,
Ο Δήμος Δελφών και οι Σύλλογοι της πόλης της Άμφισσας ...
συνεχίζουμε και φέτος τη διοργάνωση του κύκλου εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στην Άμφισσα».
Κεντρικό σημείο των εκδηλώσεών μας θα είναι και πάλι η Πλατεία Κεχαγιά (πάνω πλατεία), όπου και θα στηθεί «το καλικαντζαροχωριό», ένα χωριό κεφιού και σκανδαλιών, με πρωταγωνιστές τα παιδιά (καλικαντζαράκια…).
Ζητούμε και τη δική σας συμμετοχή στη γιορτή αυτή της πόλης και του Δήμου μας για να στηρίξουμε στην ωρίμανσή της τη φιλόδοξη κοινή προσπάθεια, αλλά κυρίως για να προσφέρουμε όλοι μαζί, μέσα από την εθελοντική κινητοποίηση, μια ευκαιρία ψυχαγωγίας και έκφρασης στα παιδιά μας και μια αχτίδα συναισθηματικής ανάτασης σε όλους τους συνδημότες μας ως αντίδοτο στη γενικευμένη κατήφεια και απαισιοδοξία των καιρών.
Ζητούμε επιπλέον τη συμμετοχή σας, προκειμένου να αποφασίσουμε από κοινού τον τρόπο με τον οποίο η γιορτή αυτή θα αποτελέσει μια εκδήλωση έμπρακτης κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες.
Καλείσθε λοιπόν όλοι και όλες που ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε εθελοντικά, σε συνάντηση με τους διοργανωτές, τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 18.00, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δημαρχείου (Πλατεία Κεχαγιά, Άμφισσα), προκειμένου να συζητηθεί το γενικό πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου